Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı:

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı:

- "Altınordu mağlubiyetini Balıkesirspor maçında telafi etmek istiyoruz"


MALATYA (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, Altınordu mağlubiyetini hafta sonu sahalarında oynayacakları Balıkesirspor maçında telafi etmek istediklerini söyledi.

Ravcı, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmandan 1-0 mağlubiyete ayrıldıkları Altınordu maçında ummadıkları bir yenilgi aldıklarını ifade etti.

Ligin uzun bir maraton olduğunu ve hedeflerine ulaşmak için çok çalıştıklarını aktaran Ravcı, "Oynanacak çok sayıda maçımız var. Önemli olan sezon sonunda hedefimize ulaşmak. Altınordu maçından dolayı üzgünüz. Altınordu mağlubiyetini Balıkesirspor maçında telafi etmek istiyoruz. Bütün çalışmalarımızı o yönde sürüyor. İnşallah bu maçtan 3 puanla ayrılarak, alınan mağlubiyeti unutturmak istiyoruz. Alacağımız galibiyet ile taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Karakterli bir oyuncu grubuna sahip olduklarını dile getiren Ravcı, şunları kaydetti:

"Hem futbolcu kişilikleri ile hem de karakteriyle düzgün çocuklar kadromuzda yer alıyor. Ligde bu kadroyla yapamayacağımı şey yoktur. Altınordu mağlubiyeti bir kazaydı. Futbolcu kardeşlerimizin de beklemediği bir mağlubiyet olduğunu düşünüyorum. Kadromuzda bulunan oyuncularımıza güveniyoruz. Bu işi başaracaklarına inanıyoruz. Önümüzde şimdi Balıkesirspor maçı var. Futbolcu kardeşlerimiz bütün konsantrasyonları bu maça ayırdı. Zorlu maçtan 3 puanla ayrılarak, camiamızı mutlu etmek istiyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :