Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Pilten:

Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Pilten:

"Körfez İskenderun Spor müsabakasından 3 puan alıp yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz"

MALATYA (AA) - Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Selim Pilten, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Körfez İskenderun Spor ile yapacakları maçtan galibiyetle ayrılıp hedeflerine emin adımlarla ilerlemek istediklerini söyledi.

Pilten, Battalgazi Belediyesi ziyaretinin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, pazar günü iç sahada Körfez İskenderun Spor'u yenerek ligde yeniden çıkışa geçmek istediklerini belirtti.

Pendikspor karşısında 3 puanla dönebilecekleri müsabakadan 1 puan aldıklarını dile getiren Pilten, "Pendikspor maçı, bizim için çok önemli bir maçtı. Her ne kadar istenmeyen olaylarla karşılaşsak da çıkan olayları tasvip etmiyorum. Herkes kendisine yakışanı yapar. Biz Pendikspor maçını Pendik'te bıraktık. Önemli bir 1 puan aldık. Galip de gelebilirdik ama olmadı. Önümüzde Körfez İskenderun Spor maçı var. O maça yoğunlaştık" diye konuştu. 

Pilten, Körfez İskenderun Spor'a karşı önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, "Zor günler geçiriyoruz. Seyircimizin desteğiyle bu günleri atlatacağımıza inanıyoruz. En kötü günlerimiz inşallah böyle olur. Bütün seyircimizi ve taraftarlarımızı pazar günkü maçımıza bekliyoruz. Körfez İskenderun Spor müsabakasından 3 puan alıp yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz" ifadesini kullandı. 

Kaynak:Haber Kaynağı