Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçına odaklandı

Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçına odaklandı

- Evkur Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Sadık:- "Bizim ilk hedefimiz önümüzdeki Fenerbahçe karşılaşması. O maçta taraftarlarımızın da desteğiyle beraber, güzel bir atmosferde iyi bir galibiyet alabileceğimizi düşünüyorum"- Orta saha oyuncusu Berk: "Bi

MALATYA (AA) - Evkur Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Sadık Çiftpınar ve Berk Yıldız, Süper Lig'in 25. haftasında karşılaşacakları Fenerbahçe karşısında puan veya puanlar almak istediklerini söyledi.

Sadık, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, zor bir deplasman olan Atiker Konyaspor karşılaşmasından galip geldikleri için mutlu olduklarını belirtti.

Takım olarak çok daha iyi yerlere geleceklerini dile getiren Sadık, "Uçtu, kaçtı denilen Göztepe takımıyla aramızda 2 puan farkı var. Kayserispor ile 4 puan fark var. Bu takımlar çok uzak değil. Ama bizim ilk hedefimiz önümüzdeki Fenerbahçe karşılaşması. O maçta taraftarlarımızın da desteğiyle beraber, güzel bir atmosferde iyi bir galibiyet alabileceğimizi düşünüyorum. Bizde bu kapasite var." diye konuştu.

Bir gazetecinin Malatya ekibinin Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan puan aldığını ancak Fenerbahçe'ye mağlup olduğunu hatırlatması ve bu maçlara farklı hazırlanıp hazırlanmadıklarını sorması üzerine Sadık, şöyle cevap verdi:

"Tabii ki, bu herkes için böyledir. Şehirde de aynı şekilde büyük takımlara karşı çok farklı bir ortam ve motivasyon oluşuyor. Stattaki atmosferden de bunu anlayabiliyorsunuz. İnşallah bu haftada da daha önceki Beşiktaş ve Galatasaray maçlarında olduğu gibi güzel bir atmosfer oluşur. Biz de performansımızın üzerine biraz daha koyarak, daha iyi bir mücadeleyle burada puan ya da puanları alarak, yenebiliyorsak rakibimizi yenerek taraftarlarımızı, camiamızı, şehrimizi mutlu etmek istiyoruz."

Evkur Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Berk Yıldız ise ilk kez Süper Lig'de mücadele ettiğini ve kendisine verilen fırsatı en iyi şekilde kullanmaya çalıştığını kaydetti.

Önlerinde zorlu bir Fenerbahçe maçı olduğunu dile getiren Berk, "Bizim için zor bir maç. Bu maça diğer karşılaşmalarda olduğu gibi aynı motivasyonla çıkacağız. Daha farklı olsaydı, Konya maçından önce Fenerbahçe maçını düşünseydik bu maçta sıkıntılar yaşayabilirdik. Bu maça da gerektiği gibi odaklanacağız." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :