Yeni Konya stadyumunun adı: Torku Arena

Yeni Konya stadyumunun adı: Torku Arena

Konyaspor’un isim sponsor Torku, taraftarların beklentilerini boşa çıkarmadı ve 42 bin kişilik modern stadyuma da sponsor oldu. Yeni stadın ismi bundan böyle “Torku Arena” olacak

Konya Şeker’in markası “Torku”, isim sponsoru olduğu Torku Konyaspor’un maçlarını oynadığı yeni 42 bin kişilik Büyükşehir Stadyumu’na da isim sponsoru oldu. Yeni stadın ismi bundan böyle “Torku Arena” olacak.

RECEP KONUK DESTEĞE DEVAM EDİYOR

İsmi bazı firmalarla anılmasına karşın taraftarlar ve spor kamuoyu, uzun süredir modern stada en yakışan ismin “Torku Arena” olacağını dile getiriyordu. Torku Konyaspor’un bugüne kadar en büyük destekçisi olan Pankobirlik Genel Başkanı ve Konya Şeker AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk, taraftarların ve camianın beklentisini yine boşa çıkarmadı ve “Torku Arena”ya onay vererek Konyaspor’un yarınlarını aydınlatacak bir desteğe imza attı.

YILLIK TOPLAM 6 MİLYON TL

Konya Şeker ve Recep Konuk’la her konuda anlaşmaya varan Torku Konyaspor’la Konya Şeker arasında imzalar, bir aksilik olmazsa bugün atılacak. Konyaspor Kulübü’nün, bu anlaşmadan isim sponsorluğu ile birlikte, yıllık toplam 6 milyon TL’yi kasasına koyacağı öğrenildi. İlk etapta 1 yıllık yapılacak anlaşmanın bitiminde taraflar yeniden masaya oturacak.

Selman Selim Akyüz-Memleket

Etiketler :