YENİ HAYALİ TOP OYNAMAK

YENİ HAYALİ TOP OYNAMAK

Diyarbakırlı 16 yaşındaki kelebek hastası Cumali Yaman, en büyük hayali olan Beşiktaş maçına gitmeyi geçtiğimiz hafta gerçekleştirdi.

Beşiktaşlı Cenk Tosun ile seremoniye çıkan Yaman şimdi, hastalığı nedeni ile kapalı olan ayaklarının açılıp yaşıtları gibi futbol oynayacağı günün hayalini kuruyor. 

SOSYAL MEDYA HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Bu hayalini gören Kelebeklerin Rüyası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yetkilileri, Cumali’nin bir videosunu çekip sosyal medyada yayınladı. Cumali’nin isteğini gören Beşiktaşlı yetkililer, dernek yetkilileri ile iletişime geçip Cumali’yi Beşiktaş-Atiker Konyaspor maçına davet etti. Geçtiğimiz hafta maça giden Cumali, Beşiktaşlı Cenk Tosun’un sürdüğü tekerlekli sandalye ile seremoniye çıkarak hayatının en mutlu gününü yaşadı. Burada futbolcularla tanışıp formasına imza attıran Cumali’nin sevinci, Beşiktaş’ın maçı 2-0 kazanmasıyla iki kat arttı. Hayatının en güzel anlarını İstanbul’da geçiren Cumali, daha sonra tekrar Diyarbakır’ın yolunu tuttu.

TOP OYNAMAK İSTİYORUM

Yaşadıkları ile ilgili açıklamalarda bulunan Cumali Yaman, fanatik Beşiktaş taraftarı olduğunu söyledi. Cumali, “16 yaşındayım. Fanatik Beşiktaş taraftarıyım. Geçen hafta Beşiktaş maçına gittim ve maçı izledim. En çok bunu istiyordum. Futbolcular gol atınca çok sevindim, alkış çaldım. Hayatım boyunca en çok istediğim şey Beşiktaş maçına gitmekti. Ayaklarım kapalı, şimdi ayaklarımın açılmasını istiyorum, ben de top oynamak istiyorum” dedi. iha