Yeni eğitim öğretim yılı başladı

Yeni eğitim öğretim yılı başladı

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla tören düzenlendi.Ulaş Vali Lütfi Tuncel Ortaokulunda düzenlenen törende,...

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla tören düzenlendi.

Ulaş Vali Lütfi Tuncel Ortaokulunda düzenlenen törende, Kaymakam Mahmut Sami Yılmaz'ın ilk ders zilini çalarak eğitim öğretim yılını başlattı.

Sınıfları gezen Yılmaz, öğrencilere ders kitapları ile 15 Temmuz Milli İrade Destanı kitapçığını dağıttı. Yılmaz, öğrencilerden kitapçığı iyi okumalarını isteyerek okumanın önemini anlattı.

Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını temenni eden Yılmaz, "Öğretmenlerimiz ve değerli velilerimize çocuklarımızın başarılı birey ve vatanını, bayrağını seven bir vatandaş olarak yetiştirilmesi yönünde önemli sorumluluklar düşmektedir." dedi.

Öğrencilerden de okullarına severek gitmelerini isteyen Yılmaz, şunları kaydetti:

"Öğrencilerimiz, derslerde öğretmenlerinizi cankulağıyla dinleyiniz. Onların söylediği ve size öğreteceği her şey sizin dünyayı tanımanıza ve başarılı olmanıza yardımcı olacaktır. Bu düşünceler ile yeni eğitim ve öğretim yılının ülkemize, ilçemize, öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum."

Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Aslan, şube müdürleri Bülent Çezik ve Fehmi Doğan da katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :