Yeni dönem askerlik sevk tarihleri belli oldu

Yeni dönem askerlik sevk tarihleri belli oldu

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar Askerlik Şubesi Başkanlığı, 1996/4 tertip olarak askerlik hizmetini yerine getireceklerin sevk tarihlerinin belirlendiğini...

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar Askerlik Şubesi Başkanlığı, 1996/4 tertip olarak askerlik hizmetini yerine getireceklerin sevk tarihlerinin belirlendiğini bildirdi.

Şereflikoçhisar Askerlik Şubesi Başkanlığından yapılan açıklamada, 31 Ağustos 2016 tarihinden önce askerliklerine karar aldıran ya da daha önce sevk tarihlerini iptal ettiren er statüsündeki yükümlülerin, 1996/4 tertip olarak 31 Ekim-3 Kasım ile 7-9 Aralık 2016 tarihlerinde iki grup olarak silah altına alınacakları belirtildi.

Yükümlülerin sevk evraklarının 14 Ekim'den itibaren verilmeye başlanıldığı dile getirilen açıklamada, "Askere alınacakların sevk evraklarını 1. grup için en geç 3 Kasım 2016, 2. grup için en geç 9 Aralık 2016 tarihine kadar almaları gerekmektedir. Sevk evraklarını almayanlar ile aldığı halde birliklerine katılmayanlar bakaya suçunu işlemiş olacaklarından yükümlülerin zamanında sevk evraklarını almaları ve birliklerine katılmaları menfaatleri icabınadır." ifadelerine yer verildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :