Yeni doğmuş canlı bebeği çöp gibi attılar

Yeni doğmuş canlı bebeği çöp gibi attılar

Reşitpaşa Mahallesi'nde, çöp bırakmak için gelen bir vatandaşın duyduğu ağlama sesleriyle ortaya çıkan trajik olayda, yeni doğmuş bir bebek çöp konteynerinde bulundu.

Sarıyer'in Reşitpaşa Mahallesi'nde, akşam saatlerinde Kıbrıs Caddesi üzerinde gerçekleşen olayda, bir vatandaş çöp atmak üzere geldiği konteynerde yavru bir bebeğin çaresiz ağlama seslerini duydu. Olayı fark eden vatandaş, durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Yeni doğmuş canlı bebeği çöp gibi attılar

Sağlık ekipleri, çöp konteynerinde bulunan yeni doğmuş bebeğe ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdikten sonra acil bir şekilde Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti.

Yeni doğmuş canlı bebeği çöp gibi attılar

Polis ekipleri olay yerine gelerek güvenlik şeridi çekti ve çevrede geniş çaplı inceleme başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri, çöp konteynerinden örnekler alarak, kamera kayıtlarını inceleyerek bebeği bırakan kişiyi tespit etmeye çalışıyor. Şu ana kadar olayla ilgili herhangi bir şüpheli ya da sorumlu kişiye ulaşılamamıştır. Soruşturma devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.