Yeni doğan bebeğin hastaneden kaçırıldığı iddiası

Yeni doğan bebeğin hastaneden kaçırıldığı iddiası

Bahattin Huriye Demircioğlu Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde doğan erkek bebeğin kimliği henüz belirlenemeyen bir kadın tarafından kaçırıldığı öne sürüldü

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale'de, Bahattin Huriye Demircioğlu Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde dünyaya gelen erkek bebeğin bir kadın tarafından kaçırıldığı iddia edildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, hastanede dün doğum yapan Fatma Bozkurt, biri erkek ikiz bebek dünyaya getirdi.

Servise yatırılan annenin yanına bu sabah üzerinde beyaz önlük bulunan bir kadının geldiği ve bebeklerden erkek olanı işitme testine götüreceğini söyleyerek aldığı ileri sürüldü.

Aradan uzun süre geçmesine rağmen bebeğinin geri getirilmemesinden şüphelenen Bozkurt, durumu hastane yetkililerine bildirdi. Yetkililerin ihbarıyla gelen polis ekipleri, hastanenin giriş ve çıkışlarını kapatarak çalışma başlattı.

Başhekim Dr. Hakan Çetin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, polisin olayla ilgili çalışmasının sürdüğünü ifade etti.

Polisin görgü tanığı olarak ifadesine başvurduğu, hastane yakınındaki durakta taksicilik yapan Hüseyin Keskin ise gazetecilere yaptığı açıklamada, "Kadınlar geldi. Ben oturuyordum. 'Taksi boş mu?' dediler. Hastaneye götürmemi istediler. '9 lira' dedim, 10 lira verdiler ama şüpheli davranışları yoktu" diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı