Yeni aldıkları ev yandı

Yeni aldıkları ev yandı

Efeler ilçesinde Uçar ailesinin yeni aldığı evde çıkan yangında hasar oluştu- Ev sahibi Uçar:- "Daha içinde bir kere bile oturamadan evim yandı. Şimdi biz nasıl yapacağız?"

AYDIN (AA) - Aydın'ın Efeler ilçesinde Uçar ailesinin yeni aldığı evde çıkan yangında hasar oluştu.

Meşrutiyet Mahallesi'nde Hakan ve Bircan Uçar çiftinin yeni aldığı 5. kattaki evde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Evdeki dumanı ve camların kırıldığını gören karşı apartmandaki vatandaşlar itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, evde kimsenin olmamasından dolayı evin kapısını kırıp yangına müdahale etti. O esnada Yeniköy Mahallesi'nde olan Uçar çifti, haber verilmesi üzerine olay yerine geldi.

Yanan evlerini gözyaşları dökerek izleyen Bircan Uçar'ı yakınları sakinleştirdi. Bircan Uçar, "Evi daha yeni almıştık. Eşyalarımızı yerleştirip Yeniköy'e yemek yemeye gittik. Daha içinde bir kere bile oturamadan evim yandı. Şimdi biz nasıl yapacağız?" dedi.

Yangını gören Uçar çiftinin komşusu ise "Evde patlama seslerini duyduk. Dışarı çıkıp baktığımızda pencereler kırılmaya başladı. Sonra dumanları gördük. Çok korktuk" ifadelerini kullandı.

İtfaiye tarafından söndürülen yangında hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma sürdürülüyor.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :