Yelkende Özlem Akdurak başkanlığa aday

Yelkende Özlem Akdurak başkanlığa aday

- Çeşme Yelken Kulübü Başkanı Akdurak, Türkiye Yelken Federasyonu Başkanlığı'na aday oldu


İZMİR (AA) - Çeşme Yelken Kulübü Başkanı Özlem Akdurak, Türkiye Yelken Federasyonunun 5 Kasım Cumartesi günü yapılması planlanan genel kurulunda başkan adayı olduğunu açıkladı.

Akdurak, yaptığı yazılı açıklamada, ortak aklın hakim olduğu, adil, şeffaf, demokratik bir yönetim anlayışını benimseyerek federasyon başkanlığına aday olduğunu belirtti.

Türkiye'nin tüm deniz kıyısı ve iç sularında yelken sporunu büyüterek, bu yörelerdeki tüm gençliğe fırsat eşitliği tanıyacaklarını bildiren Akdurak, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Küçük-büyük, yeni-eski her kulüp, her yöre bizler için çok önemli. Hizmet odaklı bir federasyon ile güçlü kulüpler yaratmaya yoğunlaşacağız. Çünkü güçlü kulüplerin, güçlü bir camia yaratabileceğine inanıyorum. Bu uğurda tüm zamanımı, enerjimi ve yönetim tecrübemi ortaya koymaya hazırım. Kulüplerin sıkıntılarını biliyoruz, her kulübe eşit mesafede duracağız, şeffaf olacağız. Amacımız, attığı her adımın hesabını veren, sahaya yaptıklarının nedenini, niçinini ve nasılını mutlaka açıklayan bir yönetim sistemini hayata geçirmek olacak. Yelken camiasının her adımında ulaşılabilir yakınlıkta olacağız."

Akdurak, kulüplerin tesis problemleri yüzünden ağır mali yüklere katlandığını belirterek, "Öncelikli hedefimiz, kulüplerimizin yarınlarını sağlamlaştırmak üzere tesislerin tahsis süreçlerini çözüme kavuşturarak yaşama şansı tanımak olacak. Sloganımız 'yelkende güvenli gelecek'. Logomuzda kullandığımız makara gibi hayatınızı kolaylaştıracağız, yelkenlerinize daha çok rüzgar doldurabilmeniz için görevimizi yapacağız, en görünen değil, en yakın ve güvenilir yol arkadaşınız olacağız." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :