Yelken: IOM Türkiye Şampiyonası

Yelken: IOM Türkiye Şampiyonası

- Radyo Kontrollü Model Yatlar Uluslararası 1 Metre Türkiye Şampiyonası'nda ilk 3 dereceye İstanbul Yelken Kulübü sporcuları girdi


ZONGULDAK (AA) - Radyo Kontrollü Model Yatlar Uluslararası 1 Metre (IOM) Türkiye Şampiyonası, Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde tamamlandı.

Şampiyonanın Komite Başkanı Levent Gürkan, Ereğli Yelken İhtisas Kulübünde düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmada, 3 gün süren yarışmaların büyük çekişmeye sahne olduğunu söyledi.

IOM yarışlarının ikinci kez aynı ilçede yapıldığını hatırlatan Gürkan, şu ifadeleri kullandı:

"Çok keyifli yarışlar yapıldı. Burada yapılan Türkiye Şampiyonası ulusal renk sistemine puan veren ve önümüzdeki sene için milli takımın uluslararası müsabakalara gidebilmesine katkı sağlayan önemli bir yarıştır. Yarışta emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Gerçekten bu sınıfın yaygınlaşması için çok emek sarf ediyoruz ve emeğimizin karşılığını her geçen sene gördüğümüzün farkındayız. Desteklendikçe daha güzel organizasyonlar yapıyoruz."

Ereğli Yelken İhtisas Kulübü Başkanı Metin Akman da farklı illerden 26 sporcunun kayıt yaptırdığı yarışların iki grup halinde yapıldığını belirterek, "Farklı illerden gelerek yarışmaya katılan sporcularımız mücadelelerini en iyi şekilde ortaya koydular. Önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz." dedi.

Yarışlarda İstanbul Yelken Kulübü sporcuları Kaya Dinar birinci, Mehmet Yaşar Yücel ikinci, Alican Başeğmez üçüncü olurken, kupaları ilçe protokolü tarafından verildi.

Yarışmanın tek bayan sporcusu Ankara Yelken Kulübü sporcusu Yeşim Bengü Gürkan'a teşekkür belgesi ise Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal tarafından takdim edildi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :