Yedi Güzel Adam" Dizisinin İlk bölümü yayınlandı

Yedi Güzel Adam" Dizisinin İlk bölümü yayınlandı

Kültür ve Turizm Bakanı Çelik: "Bu önemli dizi hem Kahramanmaraş açısından hem de şehre değer ve ruh veren insanlar açısından çok önemli mesajlar içeriyor" "Eğer biz kültürel ve manevi varlığımızı bir kenara bırakırsak, devlet olarak ayakta kalmamız da mü

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, "Yedi Güzel Adam" dizisine ilişkin, "Bu önemli dizi hem Kahramanmaraş açısından hem de şehre değer ve ruh veren insanlar açısından çok önemli mesajlar içeriyor" dedi.

TRT'de dün ilk bölümü yayınlannan "Yedi Güzel Adam" dizisinin galası, kurumun Tepebaşı'ndaki binasında gerçekleştirildi.

Bakan Çelik, galada yaptığı konuşmada, burada bulunmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, "Ülkemizde birçok film ve dizi var. Bunların hepsinin Türkiye'nin bir hikayesi olduğunu biliyoruz. Bu önemli dizi de hem Kahramanmaraş açısından hem de şehre değer ve ruh veren insanlar açısından çok önemli mesajlar içeriyor. Bu önemli öyküyü Türkiye'nin tekrar gündemine getirme sorumluluğu tabii ki TRT'ye nasip oldu. Bu da çok kayda değer bir şey" ifadelerini kullandı.