Yaz Spor Okulları dolu dolu geçiyor

Yaz Spor Okulları dolu dolu geçiyor

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yaz Spor Okulları 55 antrenör ile 20 branşta toplam 9.660 çocuklar ve gençlerle çalışmalarına devam ediyor.

 

 Konuyla ilgili Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklama şöyle: “1Çocuklarımızın yaz aylarında vakitlerini daha verimli geçirebilmesi ve küçük yaşlarda gençlerimize spor kültürünü yerleştirmek amacıyla başlatılan ücretsiz Yaz Spor Okulları 20 branşla Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine Yaz döneminde ara vermeden devam ediyor.

Yoğun bir talebin olduğu yaz spor okullarımız; Atletizm, Badminton, Basketbol, Güreş, Halter, Judo, Karate, Masa Tenisi, Tenis, Taekwondo, Voleybol, Yüzme (ücretli), Halk Oyunları, Kick Boks, Bisiklet, Cimnastik, Hentbol, Wushu, Boks ve Okçuluk branşlarında, eğitimli ve tecrübeli antrenörlerimiz tarafından çalışmalarını sürdürüyor. Özel sporcularımız (Engelliler) ise şu an devam etmekte olan Atletizm, Basketbol, Cimnastik, Halter, Judo, Masa Tenisi ve Yüzme branşlarında çalışmalarına devam etmektedir. Yüzme branşı haricinde, Selçuklu, Meram ve Karatay bölgelerimizde belirli güzergahlar dahilinde ücretsiz servis imkanıda sunulmaktadır.”