Yaz spor okulları başlıyor

Yaz spor okulları başlıyor

Selçuklu Belediyesi Kış Spor Okulları şehrin her bölgesine yayılan modern tesisleri ile bu yıl da öğrenci ve ailelerden büyük ilgi gördü

Selçuklu Belediyesi Kış Spor Okulları şehrin her bölgesine yayılan modern tesisleri ile bu yıl da öğrenci ve ailelerden büyük ilgi gördü. Kış Spor Okullarında bu yıl 14 branşta 6 bin 484 sporcu eğitim gördü. Selçuklu'nun her bölgesinde modern tesis ve salonlarda yürütülen çalışmalarda, spor okulları her geçen yıl sporcu sayısı artırarak hizmet vermeye devam ediyor. Profesyonel antrenörler gözetiminde ulusal standartlara uygun tesislerde, sporculara hijyenik şartlarda teknik donanıma sahip alanlarda eğitim veriliyor. Selçuklu Belediyespor Kulübü'nde Türkiye, Avrupa ve Dünya derecesi yapan sporcuların bir çoğu spor okullarından yetişti.

14 BRANŞTA EĞİTİM

12 Mayıs tarihinde sona eren Kış Spor Okullarında, Basketbol, Futbol, Voleybol, Cimnastik, Taekwondo, Karate, Kick-Boks, Wushu, Judo, Yüzme, Tenis, Satranç, Güreş Masa Tenisi branşlarında eğitim verildi.

EN ÇOK TERCİH EDİLEN BRANŞ YÜZME OLDU

Kış Spor okullarının bu yıl en çok ilgi gören branşları Yüzme, Taekwondo ve Cimnastik oldu.. Bay ve bayan guruplarının ayrı ayrı seanslarda yer aldığı yüzme de 7 ile 15 yaş aralığında öğrencilerden kayıt alındı. Selçuklu Belediyesi Sancak ve Beyhekim Yüzme havuzlarında toplamda 1566 sporcu eğitim gördü. Yüzmenin yanı sıra, en çok tercih edilen branşlardan Taekwondo da 832, Cimnastik’te ise 779 sporcu eğitimlerini tamamladı.

YAZ SPOR OKULLARI BAŞLIYOR

Yıl boyu devam eden spor okullarında kış döneminin sona ermesiyle birlikte Yaz döneminin kayıtları başladı. 29 Nisan tarihinde internet üzerinden başlayan Yaz Spor Okullarına ilgi bu yılda yoğun oldu. Halen kayıtların devam ettiği Yaz Spor Okullarında yaklaşık 10 bin ön kayıt gerçekleşti. Selçuklu Belediyesi Spor Okulları Yaz döneminde de 14 branşta faaliyet gösterecek. Kayıtlar sadece internet üzerinden www.selcuklubelediyespor.com adresinden gerçekleştiriliyor. Spor Servisi