Yatak odasına girdiler ve Sinem Öztürk'ü soydular...

Yatak odasına girdiler ve Sinem Öztürk'ü soydular...

Ünlü oyuncu Sinem Öztürk'ün, 15'e yakın arkadaşını ağırladığı ev partisinde yatak odasına kimin girdiği merak konusu oldu...

Sinem Öztürk'e hırsızlık şoku!! "Kiralık Aşk" dizisinde Yasemin karakterini oynayan Sinem Öztürk,15'e yakın arkadaşını ağırladığı ev partisinde hırsızlık şokuyla sarsıldı. 50 bin TL'lik mücevher ve dövizi çalınan oyuncu, dostlarını zan altında bırakmamak için şikâyetçi olmadı. Üç hafta önce Nişantaşı'ndaki evinde 15 yakın arkadaşına parti veren Sinem Öztürk'ün, değeri yaklaşık 50 bin lira olan mücevherleri ve dövizi çalındı.

SOLUĞU KARAKOLDA ALDI: Gecenin sonunda yatak odasında bulunan takılarının olmadığını fark eden oyuncu soluğu karakolda aldı. Karakola gidip olayı anlatan Öztürk'e polisler şikâyet dilekçesi vermesi gerektiğini ve o gece evde bulunan arkadaşlarını parmak izi için çağıracaklarını belirtti. Bir süre düşünen güzel oyuncu, arkadaşlarını zan altında bırakmak istemeyince şikâyetçi olmadı.

BEŞ YIL REJİM YAPMIŞTI: Sinem Öztürk kendisiyle ilgili şu bilgileri vermişti: Mudurnuluyum ama İstanbul’da doğdum. Babam serbest meslekle ilgileniyor, annem ressam. Bir erkek kardeşim var. Ortaokul yıllarımda voleybol oynuyordum. Sonra babam arkadaşının tiyatro grubundan bahsetti. Ve orada başladım. Ardından Marmara Güzel Sanatlar’da sinema okudum. Beş yıl reji yaptım. Televizyonda "Arka Sıradakiler" de beş yıl rol aldıktan sonra sırasıyla "Huzur Sokağı", "Hayat Yolunda" ve "Kiralık Aşk" geldi.