YAŞANILABİLİR BİR EREĞLİ BIRAKMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

YAŞANILABİLİR BİR EREĞLİ BIRAKMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Kutören Mahallesi Muhtarı Ömer Karaman ve gençler Mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Özgüven’e teşekkür ziyaretinde bulundular.

Kutören Mahallesi Muhtarı Ömer Karaman ve gençler Mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Özgüven’e teşekkür ziyaretinde bulundular ve Mahalleleri için isteklerini, taleplerini ilettiler.  Ayrıca Muhtarlar Derneği Başkanı Memduh Karaca ve Muhtarlar da ayrı olarak Başkan Özgüven’i ziyarette ederek, değerlendirmelerde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özgüven: “Gençlerimizin bu konularda duyarlı olmaları ve girişken davranışları bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Kalıcı hizmetler yapmaya özen gösteriyoruz. Bu kalıcı hizmetlerimizin en temel noktası gençlerimize daha yaşanabilir ve modern bir Ereğli bırakabilmektir. Bu noktada vatandaşlarımızın, gençlerimizin düşünceleri bizim için çok önemli.

ozguven-yasanilabilir-bir-eregli-birakmak-icin-calisiyoruz--(2).jpg

Bizlere desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen değerli hemşehrilerimize ve duyarlı gençlerimize hürmetlerimi sunuyorum. Bu nazik ziyaretleri için Kutören Mahalle Muhtarımıza ve gençlerimize yürekten teşekkür ediyorum. Bunun yanı sıra her zaman dile getiriyorum Muhtarlarımız bizim mesai arkadaşlarımız onlarla her fırsatta bir araya gelerek Ereğli’mize dair değerlendirmeler yapıyor, hizmet rotamızı oluşturuyoruz. Bu kapsamda Muhtarlar Derneği Başkanı Memduh Karaca ve beraberindeki Muhtarlarımızla bir araya geldik. Göstermiş oldukları hassasiyet ve özveri için tüm muhtarlarımızı kutluyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.