Yaşam mücadelesi veren sahibini yalnız bırakmadı

Yaşam mücadelesi veren sahibini yalnız bırakmadı

Eskişehir'deki bir parkta uyuşturucu madde kullandıktan sonra kriz geçirdiği iddia edilen gencin pitbull cinsi köpeği, sahibine müdahale etmek isteyen polis ve sağlık ekiplerine saldırdı- Köpek, belediye ekipleri tarafından uyuşturucu iğneyle etkisiz hale

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, bir parkta uyuşturucu madde kullandıktan sonra kriz geçirdiği öne sürülen gence ait pitbull cinsi köpek, sahibine müdahale etmek isteyen polis ve sağlık ekiplerine saldırdı.

Polisi arayan bir kişi, Osmangazi Mahallesi Şehit Raif Özgür Parkı'nda bir gencin, pitbull cinsi köpeğin saldırısı sonucu yaralandığı yönünde bilgi verdi. 

İhbar üzerine olay yerine giden polis ve sağlık ekipleri, ismi henüz belirlenemeyen ve yarı baygın halde yerde yatan gence yaklaştığı sırada köpeğin saldırısına uğradı.

 Ekipler, araçlarda bulunan megafonla yanına yaklaşamadıkları kişiyi uyandırmaya çalıştı. Bir süre sonra kendine gelen genç, köpeğiyle birlikte olay yerinden uzaklaşarak, Subaşı Sokak'taki bir apartmanın otoparkına girdi.

Saldırgan köpek, Odunpazarı Belediyesi Hayvan Sağlığı Merkezi ekipleri tarafından uyuşturucu iğneyle etkisiz hale getirildi.

Bu sırada baygın haldeki kişi de polis ekipleri tarafından 112 Acil Servis ambulansına taşındı. Uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen genç, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Tedavi altına alınan gencin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı