Yaratılan 2. sezon gelecek mi?

Yaratılan 2. sezon gelecek mi?

Netflix'in yeni dizisi "Yaratılan", 20 Ekim'de tüm dünyada eş zamanlı olarak yayınlandı. Dizi, Osmanlı İmparatorluğu'nun son dönemlerinde Bursa'dan İstanbul'a uzanan bir epik öyküye odaklanıyor.

Dizi, maceraperest, asi, heyecanlı ve zekası bedenine sığmayan genç tıp talebesi Ziya'nın etrafında dönüyor.

Yaratılan Dizisi Ne Anlatıyor?

Ziya'nın en büyük dileği, çok iyi bir hekim olup tıbbın çare bulamadığı birçok salgın hastalığa derman olabilmektir. İstanbul'da tanıştığı delilik ve dahilik arasında duran hekim İhsan, onu bu dünyada anlayabilen tek kişi olmuştur.

İhsan, Ziya'ya ölüm ve sonrasına dair sırları öğretmeye başlar. Ziya, İhsan'ın öğretilerinden etkilenerek yasaklı ve çok riskli bir deneye kalkışır. Bu deney, Ziya'nın hayatını ve dünyayı sonsuza dek değiştirecektir.

Dizi, yayınlandığı ilk günden itibaren izleyicilerden tam not aldı. Dizinin konusu, oyunculukları ve görsel efektleri övgü topladı.

Yaratılan dizisi 2. sezon gelecek mi?

Netflix, dizinin ilk sezonunun 8 bölümden oluştuğunu açıkladı. Dizinin ikinci sezonunun olup olmayacağı henüz belli değil. Ancak dizinin izleyicilerden aldığı olumlu tepkiler, ikinci sezon için umut verici.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.