Yaralı kediye balıkçılar sahip çıktı

Yaralı kediye balıkçılar sahip çıktı

Tekirdağ'da ayağı kırılan yavru kedi, balıkçılar tarafından tedavi ettirildi

 Tekirdağ'da ayağı kırılan yavru kedi, balıkçılar tarafından tedavi ettirildi.

Tekirdağ sahilinde balıkçılık yapan İdris Şeremet, limanda besledikleri "Tekir" adlı yavru kedinin ayağının kırıldığını fark ettiklerini, bunun üzerine tedavi için yetkililerden yardım istediklerini söyledi. 

Limandaki bütün kedi ve köpeklere sahip çıktıklarını ve onları beslediklerini anlatan Şeremet, şöyle devam etti:

"Biz burada sadece Tekir'e değil, buradaki diğer kedilere ve köpeklere bakıyoruz, sahip çıkıyoruz. Özellikle kedilere balıkçı camiası sahip çıkıyor. Adeta denize çıktığımızda onlar bekler bizi limanda. Denizde nasıl martılar bizi bekliyorsa, limanda da kediler bekler. Tekir'i yaralı görünce üzüldük ve yetkililere telefon açtık. Sağolsun Süleymanpaşa Belediye Başkanımız da geldi yetkililerle birlikte. Şu an götürdüler Tekir'i. Umarız Tekir bir an önce sağlığına kavuşur, biz de ona kavuşuruz. Onu hasretle bekleyeceğiz."

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da kedinin tedavi için hayvan barınağına götürüldüğünü ifade ederek, "Barınakta ayağını sakatlamış bir kedi yavrusu. Ekiplerimizle hayvan barınağına götürüp tedavisini yaptıracağız. Tedavisini yaptıktan sonra zaten burada çok seviyorlar Tekir'i, tekrar sahiplerine getireecğiz" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı