Yapı Fuarı bugün açılıyor: ÖZTÜRK'TEN YENİ HOL MÜJDESİ

Yapı Fuarı bugün açılıyor: ÖZTÜRK'TEN YENİ HOL MÜJDESİ

19-22 Nisan’da Konya Ticaret Odası TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan 2. Yapı Fuarı bugün açılıyor.

 

19-22 Nisan’da Konya Ticaret Odası TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan 2. Yapı Fuarı bugün açılıyor. Fuarı değerlendiren Selçuk Öztürk "talep çok fazla katımının yüksek olmasını bekliyoruz" diyerek iki yeni hol müjdesi de verdi.

yapi-fuari.jpg

İnşaat, gayrimenkul, kent, ve mobilya fuarlarının birleşimiyle açılacak olan Yapı Fuarı’nın yeni bir konsept olduğu belirtilen fuara Konya'da faaliyet gösteren çok sayıda firmanın başvuru yaptığı ve talebin daha da çoğalması beklentisi yeni hol çalışmalarınında zorunluluğunu beraberinde getirdi.

yapi-fuari.jpg-3.jpg

Konut üretiminde dünyada ilk 5’e giren Türkiye’de bu tür fuarların önemli olduğunu aktarılan Yapı Fuarı'nda ilkler de yaşanacak. Türkiye’deki fuarlarda fazla görülmeyen ve ilk defa Konya’da gösterilecek olan örnek bir daire de fuar kapsamında sergileneceği öğrenilirken. Konya’nın yanı sıra Denizli, Karaman, Antalya, Ankara ve İstanbul’dan da yeni projeler bu fuarda yer alacak.

Talepleri karşılamak adına yeni hol çalışmalarına da başladıklarını ve bu konuda hızlı hareket ettiklerini hatırlatan Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, “Son iki yıldır büyük bir gayretle 3 dolu holde fuarımızı yaptık. Bu sene 4 hol dolu olacak. Burada Konya Büyükşehir Belediyesi’nin büyük bir desteği oldu. KONTİMDER ve KOMÜT derneklerinin destekleri oldu. Konya olarak 3’üncü bir markaya kavuşmasını istiyoruz. Birinci öncelikli olarak Tarım Fuarı geliyor. Makine fuarı da gayet güzel oluyor. Şimdi üçüncü olarak yapı fuarı da Konya’nın üçüncü fuar markası olma yolunda” dedi.  Yeni Hol çalışmasını değerlendiren Öztürk, ilgili birimlerle görüşmelerin sürdüğünü ve aynı zamanda fon iadelerinin başladığı bilgisini verdi. M. Ali Elmacı –Memleket

yapi-fuari.jpg-4.jpg