Yalsızuçanlar TYB Konya’da

Yalsızuçanlar TYB Konya’da

Yalsızuçanlar TYB Konya’da...

Yaklaşık 14 yıldır sene başında açıkladığı Kültürel Etkinlik Takvimi çerçevesinde faaliyetlerini gerçekleştiren Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi (TYB Konya) geçtiğimiz hafta 2016 yılı kültürel etkinlik takvimini açıklamış ve geçtiğimiz hafta ilk programını gerçekleştirmişti.

TYB Konya Şubesinde bu hafta Yazar, Öykücü, Senarist, TV Program Yapımcısı gibi bir çok sıfatı üzerinde taşıyan ve bu alanlarda yüzden fazla başarılı çalışmalar ortaya koyan yazar Sadık Yalsızuçanlar,  bugün her biri kendi branşında otorite olan Prof.Dr.Hayreddin Karaman, Prof.Dr.Bekir Topaloğlu, Prof.Dr.Emin Işık, Osman Nuri Topbaş gibi pek çok isme Farsça öğreten ve onlara, gözyaşı içinde kalarak anlattığı derslerle Mevlana’yı tanıtan Yaman Dede’yi anlatacak.

Sadık Yalsızuçanlar’ın konuşmacı olduğu TYB Konya’daki Yaman Dede programı 26 Mart 2016 Cumartesi günü saat: 14:00’da Kültür Park içindeki Konya İl Halk Kütüphanesinde gerçekleştirilecek. TYB Konya’dan yapılan açıklamada tüm kültür ve sanat dostları, ilgileri, yazar ve sanatçılar programa davet edildi. 

memleket.com.tr