Yalın'ın yeni albümü 2 Eylül'de müzikseverlerle buluşacak

Yalın'ın yeni albümü 2 Eylül'de müzikseverlerle buluşacak

İSTANBUL (AA) - Şarkıcı Yalın'ın, 4 yıl aradan sonra hazırladığı yeni albümü "Bayıla Bayıla" 2 Eylül'de satışa sunulacak.Levent'teki stüdyosunda...

İSTANBUL (AA) - Şarkıcı Yalın'ın, 4 yıl aradan sonra hazırladığı yeni albümü "Bayıla Bayıla" 2 Eylül'de satışa sunulacak.

Levent'teki stüdyosunda gerçekleşen albüm tanıtımında konuşan Yalın, klarnet, bağlama, kanun, çello, düdük gibi çeşitli enstrümanların şarkılarına hayat verdiğini belirterek, "Biz çok zor bir iş yapıyoruz. Hiçbir derdimiz yokmuş gibi yapmaya çalışıyoruz. Bunu da en çok yapmamız gereken zaman şu zaman. Önce vazgeçmek üzereydim ve sonra dedim ki biz bu işi yapalım. Hepimiz için umut olsun." şeklinde konuştu.

Kendisine destek verenlere teşekkür eden Yalın, şarkılarıyla video klibinin sevileceğini umut ettiğini dile getirerek, "Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz zamandayız. Daha çok dayanışma içinde olmalıyız ki insanları daha da mutlu edebilelim." ifadesini kullandı.

Lansmanda, çıkış şarkısı "Tatlıyla Balla"nın yanı sıra söz ve müzikleri Yalın'a ait olan, "Kader Ne Söylüyorsa", "Özlemeye Sevgi Lazımdır" ve "Sabır Taşı" isimli şarkılar dinletildi.

Seyhan Müzik etiketiyle dinleyiciyle buluşacak albümde, 11 şarkı yer alıyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :