Yalıhüyük'te "Gurbetten Sılaya" şenliği

Yalıhüyük'te "Gurbetten Sılaya" şenliği

Yalıhüyük ilçesi Gölcük Yaylası'nda "Gurbetten Sılaya" şenliği düzenlendi.Şenliğe Konya Milletvekili Harun Tüfekçi, Büyükşehir Belediyesi temsilcileri, çevre belediye...

 Yalıhüyük ilçesi Gölcük Yaylası'nda "Gurbetten Sılaya" şenliği düzenlendi.

Şenliğe Konya Milletvekili Harun Tüfekçi, Büyükşehir Belediyesi temsilcileri, çevre belediye  başkanları, dernek başkanları ve çok sayıda misafir  katıldı.

Şenlikte Türk halk müziği sanatçıları Sami Çelik, Muzaffer Sarıkaya ve Hasan Kaya birbirinden güzel eserleri seslendirdi. 

Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, bir ülkenin, bir bölgenin, bir ilçenin kalkınmasının, sivil toplum örgütlerinin çalışmasıyla, topluma faydalı olan işlerin bir ucundan tutması ile olacağını belirtti.

Yalıhüyük’te bu yükü Belediyeden sonra Almanya, İstanbul, Antalya ve Konya'da bulunan derneklerin üstlendiğini ifade eden Koçer, "Bu derneklerimizle birlikte siz aziz hemşerilerimize hizmet  etmek için var gücümüzle çalıştığımızı bilmenizi isterim. Bunun en son meyvesini de böyle güzel bir ortamda sizlerle birlikte olmayla gerçekleştiriyoruz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı