Yalıhüyük Belediyesi araç filosunu genişletti

Yalıhüyük Belediyesi araç filosunu genişletti

KONYA(AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hibesi olarak Yalıhüyük Belediyesi'ne kazandırılan arazöz Cumhuriyet Meydanı'nda tanıtıldı.Tanıtım programına...

KONYA(AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hibesi olarak Yalıhüyük Belediyesi'ne kazandırılan arazöz Cumhuriyet Meydanı'nda tanıtıldı.

Tanıtım programına Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, AK Parti İlçe Başkanı Seyfettin Pişkin, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın hibe kapsamında belediyeye kazandırdığı 13 tonluk çöp toplama kamyonu, kazıcı yükleyici kepçenin ardından arazöz hibesi yapıldı.

Burada konuşan Koçer, "Bakanlığımıza yaptığımız girişimler sonucunda belediyemiz araç filomuza bir arazöz kazandırdık. Daha önce de yine Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızca belediyemize kazıcı yükleyici kepçe,13 tonluk çöp toplama kamyonunu hibe yöntemi ile kazandırmıştık. Arazöz, yangınlarda, caddelerin temizliğinde, ağaç sulamalarında kullanılacak." dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Pişkin de "AK Parti hükümeti döneminde Yalıhüyük çok güzel hizmetler alıyor. Bunun en son örneği belediyemize kazandırılan arazözdür." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :