Yalçın Eğitim Kurumları öğretmenlerini İftarda buluşturdu

Yalçın Eğitim Kurumları öğretmenlerini İftarda buluşturdu

Yalçın Eğitim Kurumları ve Özel Yalçın öğretim kursları ramazan ayı münasebetiyle bünyesinde bulunan öğretmenleri ve çalışanlarını biraraya getirerek iftar yemeği verdi.

Konya’da  üç ayrı merkezde ( Merkez, Zindakale ve Real (Ecdat ))Şubesinde görev yapan öğretmen ve çalışanlarını Selçuklu Bölgesinde bulunan ve yeni hizmete açılan Yazır (Ecdat) şubesinde biraraya  getiren ve iftar yemeği verenYalçın Eğitim Kurumları ve Özel Yalçın Öğretim kursları Yönetim kurulu Başkanı Mehmet  Yalçın “  Kurum olarak bir başarılı eğitim-öğretim yılını daha geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek adına her yıl geleneksel olarak Ramazan ayında iftar yemeğini organize ediyoruz. Bu yıl iftar yemeğimizi yeni hizmet binamızı olan Selçuklu Yazır(Ecdat ) şubemizin bahçesinde gerçekleştirdik. Tüm öğretmen ve çalışanlarımızın eksiksiz katılımı bizleri  mutlu etmiştir. Bu tür etkinliklere ara vermeden devam edeceğiz. Hedefimiz öğrencilerimize iyi bir eğitim vermek, başarıyı yakalamaktır. Bu da bünyemizdeki  dinamik, çalışkan ve özverili öğretmenlerimizle olacaktır.” dedi.

Yalçın’ın kısa bir konuşmasının ardından okunan ezan  ile toplu bir şekilde iftarlar açıldı. Misafilere Konya pilavı ikram edildi. Yemek sonrası öğretmenler çay eşliğinde diğer arkadaşlarıyla sohbet etme imkanı buldular.

yalcin-egitim-kurumlari-ogretmenlerini--(1).jpg

yalcin-egitim-kurumlari-ogretmenlerini--(3).jpg

yalcin-egitim-kurumlari-ogretmenlerini--(2).jpg

Etiketler :