Yakın Karadeniz Düzce Baja Rallisi ertelendi

Yakın Karadeniz Düzce Baja Rallisi ertelendi

DÜZCE (AA) - Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) ve Düzce Valiliğince 4-7 Ağustos'ta düzenlenmesi planlanan Yakın Karadeniz Düzce Baja Rallisi, darbe girişimi...

DÜZCE (AA) - Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) ve Düzce Valiliğince 4-7 Ağustos'ta düzenlenmesi planlanan Yakın Karadeniz Düzce Baja Rallisi, darbe girişimi ve ardından ilan edilen OHAL nedeniyle ertelendi.

TMF'den yapılan yazılı açıklamada, hainlerin başlattığı kalkışmanın, birlik, bütünlük ve ülke demokrasisine karşı yapılmış bir saldırı olarak değerlendirildiği belirtildi.

Açıklamada, federasyon olarak planlanan birtakım organizasyonların ileri bir tarihe ertelendiği belirtilerek, "15 Temmuz'da Fetullahçı Terör Örgütü'nce (FETÖ) gerçekleştirilen darbe girişiminin ardından ülkemizde OHAL ilan edilmesi ile birlikte demokrasi şehitlerimize saygımızdan dolayı Yakın Karadeniz Düzce Baja Rallisi'ni Düzce Valiliği ve Türkiye Motosiklet Federasyonu olarak ileri bir tarihte Demokrasi Şehitlerimizin anısına daha görkemli bir şekilde yapma kararı aldık." denildi.

Organizasyonun tarihinin önümüzdeki günlerde belirleneceği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Organizasyon açısından hazırlıklarını tamamladığımız ve önümüzdeki haftalarda yeni tarihini açıklayacağımız Yakın Karadeniz Düzce Baja Rallisi ülkemizin dört bir tarafından gelen ve yurt dışından katılacak sporcularla şehitlerimizin anısına Demokrasi Bayramı olarak Düzcemizde geniş bir katılımla yapılacaktır. Bu nedenle Yakın Karadeniz Düzce Baja Rallisi'nin kayıtları 30 Ağustos 2016 tarihine kadar uzatılmıştır."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :