Yakanlanmamak İçin Uydu Takip Cihazlarını Sökmüşler

Yakanlanmamak İçin Uydu Takip Cihazlarını Sökmüşler

Yakalanmamak için kiraladıkları otomobillerin, uydu takip cihazlarını söken şüpheliler tutuklandıKonya'da yakalanmamak için kiraladıkları otomobillerin uydu takip cihazlarını söken ve polis tarafından yakalanan 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Yakalanmamak için kiraladıkları otomobillerin, uydu takip cihazlarını söken şüpheliler tutuklandı

Konya'da yakalanmamak için kiraladıkları otomobillerin uydu takip cihazlarını söken ve polis tarafından yakalanan 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, merkez Selçuklu ilçesindeki farklı mahallelerden 4 adet TIR'dan yaklaşık 3 bin litre mazot çalan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Polis, olayların meydana geldiği bölgelerdeki güvenlik kameraları ile trafik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan incelemeler sonrasında şüphelilerin kullandığı aracın plakasını tespit eden polis, aracın kiralık olduğunu saptadı. Ancak aracın uydu takip cihazının izlenmemek için söküldüğünü belirledi. Polis, şüpheli aracı dün merkez Meram ilçesinde buldu. Polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan şüpheliler, yaşanan kovalamaca sonucu yakalandı. Araç içindeki İzzet Cankurt (31) ile Rasih Söyler (25) gözaltına alındı. Şüphelilerin, TIR'lardan çaldıkları yaklaşık 15 bin lira değerindeki 3 bin litre mazotu, yarı fiyatına sattıkları belirlendi. 2 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.