Yağmur Küçükbezirci konferans verdi

Yağmur Küçükbezirci konferans verdi

Selçuk Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yağmur Küçükbezirci, Bezirci Hacı Veli Ağa Vakfı Konferans Salonunda, " Bilinçaltı Mesajlar ve Mankurtlaşma" konulu seminer verdi.

 

Selçuk Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yağmur Küçükbezirci, Bezirci Hacı Veli Ağa Vakfı Konferans Salonunda, " Bilinçaltı Mesajlar ve Mankurtlaşma" konulu seminer verdi. Bezirci Hacı Veli Ağa Vakfında mütevelli heyetinin ve öğrencilerin katılımı ile “Bilinçaltı Mesajlar ve Mankurtlaşma” konulu bilinçlendirme semineri veren Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Yağmur Küçükbezirci hak ve batıl savaşının olanca hızı ile devam ettiğini dile getirdi. Her geçen gün geçmişimizden, köklerimizden, gelenek ve göreneklerimizden özellikle de ekranlar aracılığı ile kopartılmaya çalışılıyoruz “gençliğe sahip çıkmak, geleceğe sahip çıkmaktır” düsturu ile çıktığımız bu yolda bizler de karınca misali su taşıyıp bilinçlendirme halkamızı genişletmeye çalışıyoruz diyerek sözlerine başladı.

“ÇAĞIMIZIN SAVAŞLARI EKRANLARLA OLUYOR”

Seminerde, Küçükbezirci ayrıca, “Bazı güçler ülkeleri işgal etmek, milletleri köleleştirmek için tankla, topla, tüfekle savaşmıyor. Çağımızın savaşları ekranlarla oluyor. Ekran dediğimiz nesne sadece televizyon, sinema değil; bilgisayarlar, tabletler, akıllı dedikleri cep telefonları. Maalesef bu kanallarla olumsuz mesajlar genç beyinlere servis ediliyor. Zira çocuklarımızın ve gençlerimizin algılarını yönlendirmek daha kolay. Genç beyinler birileri tarafından kirletiliyor”  dedi. Soru ve cevaplar sonunda, Bezirci Hacı Veli Ağa Vakfı Başkanı Ahmet Büyükbezirci, Doç. Dr. Yağmur Küçükbezirci’ye “Hacı Veli Ağa’nın Vefatı Üzerine Şair Vehbi’nin Mersiyesi”ni takdim etti.

yagmur-kucukbezirci-konferans.jpg