Wome Deluxe Yaz Sezonuna merhaba dedi

Wome Deluxe Yaz Sezonuna merhaba dedi

Alanya’nın Avsallar bölgesinde doğa ve deniz ile iç içe, 120 bin metrekare alan üzerine kurulu 5 yıldızlı Wome Deluxe, 2017 yaz sezonuna “Bi’Başka” mottosuyla merhaba dedi.

 

Sezonun açılmasıyla birlikte Wome Deluxe birçok yerli ve yabancı misafirini ağırlamaya başladı. Misafirler eşsiz doğası, temiz havası, çam ağaçları altında serinleyebilecekleri havuzları ve meşhur İncekum plajı ile daha önce deneyimlemedikleri bir tatili “Bi’Başka” koneptiyle Wome’da yaşıyorlar. Wome Deluxe, bu günlerde Ramazan ayını tüm esenlik ve bereketiyle, eski Ramazanlar gibi geçirmek isteyenlere de eşsiz bir fırsat sunuyor. Sahura kadar açık havuzlardan, deniz üzerinde iftar sofralarına, geleneksel eğlencelerimiz Hacivat ve Karagözden, Ortaoyununa, unutulmaz Ramazan lezzetlerini tadacağınız menülerden, özel animasyon programlarına kadar Ramazan’ı Ramazan yapan her şey Wome Deluxe’te. Bu özel dönemi misafirlerin kaçırmamasına dikkat çeken Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür “Ramazan ayını tüm misafirlerimizin dolu dolu geçirebilmesi için her detayı düşünüp, titizlikle hazırlandık. Üstelik çok özel bir fiyat uygulayarak 7 gün konaklamalarda gecelik her şey dahil 157 TL’ye tatil yapma imkanı sunuyoruz. Ayrıca tüm Ramazan boyunca misafirlerimiz sahura kadar otelin tüm imkanlarından faydalanabilecek ve Ramazan’ın maneviyatı ile birlikte tatillerini de doyasıya yaşayabilecekler. Bu avantajlı dönemi kaçırmamalarını tavsiye ediyorum” şeklinde konuştu.

Wome Deluxe’ün alkolsüz her şey dahil konseptte hizmet verdiğine değinen Gür, “Otelimizin en büyük özelliklerimizden biri WOMEN adını verdiğimiz ve sadece hanımlara özel olarak ayırdığımız 10 bin metrekarelik alanımız. Hanımlara özel bu alanda plaj, iskele, havuz, güneşlenme terasları ve aquapark bulunuyor. Ayrıca beylere ayrı hanımlara ayrı olarak tasarladığımız 7 bin metrekarelik spa ve güzellik merkezimiz de öne çıkan bir başka özelliğimiz. Her iki bölümde de kapalı yüzme havuzu, fitness center, Türk hamamı, sauna, buhar odası, tuz odası, kuaför, güzellik merkezi, masaj odaları ve VIP aile hamamları mevcut” dedi.

YEŞİLİN VE DENİZİN MUHTEŞEM BULUŞMASI

Yeşilin ve denizin muhteşem buluşmasına şahitlik eden, Akdeniz’in klasik sıcağından uzak, ılık esintiler içinde ferah bir atmosferde denize girebilme ve ormanda yapılacak keyifli yürüyüşler sonrasında kır kahvelerinde çay ve kahve keyfi olanağı sunan Wome Deluxe, geniş, lüks ve deniz manzaralı odalarıyla da dikkat çekiyor. Her şey dâhil konseptinde alkolsüz olarak hizmet veren 5 yıldızlı otelde, Osmanlı ve dünya mutfağının farklı lezzetlerini bir arada bulmak mümkün.

Aktiviteleriyle de keyifli vakit geçirmeyi vaat eden tesiste; plajlar, açık ve kapalı havuzlar, çocuk havuzu, çocuk parkı, su kaydırakları, sauna, hamam, buhar odası, tuz odası, fitness center, basketbol, mini futbol, voleybol, tenis, masa tenisi, tavla, masa oyunları, animasyon programları, amfitiyatro, kır kahvesi, 4-12 yaş için mini club, sinema ve disko bulunuyor.

Farklı sayı ve nitelikteki gruplar için alternatif seçenekler sunan konferans merkezi, deneyimli ekibi ve profesyonel hizmet anlayışıyla; seminer, toplantı, VIP davetler ve düğün organizasyonlarına ev sahipliği yapıyor.

GAZİPAŞA HAVAALANI’NA SADECE 45 DAKİKA MESAFEDE

Merkezi noktalara yakınlığıyla dikkat çeken Wome Deluxe, Avsallar’a 3 dakika, Alanya’ya 25 dakika ve Gazipaşa Havaalanı’na 45 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.