"Wicked" Zorlu PSM'de sahnelenecek

"Wicked" Zorlu PSM'de sahnelenecek

İSTANBUL (AA) - Broadway ve West End'in popüler müzikali "Wicked", Zorlu Performans Sanatları Merkezinde sanatseverlerle buluşacak.Bugüne kadar 14 ülkede...

İSTANBUL (AA) - Broadway ve West End'in popüler müzikali "Wicked", Zorlu Performans Sanatları Merkezinde sanatseverlerle buluşacak.

Bugüne kadar 14 ülkede 50 milyonu aşkın kişi tarafından seyredilen ve 100'den fazla uluslararası ödülü kucaklayan müzikal, 11 Ekim- 5 Kasım 2017 tarihleri arasında 31 defa sahnelenecek.

İngiltere kökenli prodüksiyon için 70'i aşkın müzisyen, oyuncu, sahne arkası kadrosu Türkiye'ye gelirken, İstanbul'dan da 20 kişilik ekip gösteriye dahil olacak.

"Defying Gravity", "Popular" ve "For Good" isimli beğenilen şarkılara sahip gösteri, Broadway'de "En başarılı müzikal" dalında 3 Tony ve 6 Drama Desk Ödülü, Londra'da 2 Olivier ve 9 WhatsOnStage Ödülü, Avustralya'da 6 Helpmann ödülü ve Grammy Ödülü kazandı.

L. Frank Baum'un "Oz Büyücüsü" eserinden uyarlanan karakterlerden oluşan, Gregory Maguire'in çok satan romanı Wicked, Oz Büyücüsü’nde sözü edilen iki büyücülük öğrencisinin arkadaşlığını ele alıyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :