Whatsapp'ı açan şaşırıyor! Yeni özellikler eklendi

Whatsapp'ı açan şaşırıyor! Yeni özellikler eklendi

Dünyanın en fazla kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın çöktüğü iddia edildi. Bazı kullanıcılar son görülme ve mesaj göndermede sorun yaşadığını belirtti. WhatsApp ile ilgili yaşanan bu sorunun gelen güncellemeyle ilgili olduğu anlaşıldı.

Dünya genelinde 2 milyardan fazla kullanıcısı bulunan WhatsApp uygulamasında sorun yaşandı. Birçok kullanıcı WhatsApp’ta son görülmede sorun olduğunu diğer sosyal medya araçlarından paylaştı. WhatsApp’taki sorun hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

WHATSAPP’TA YENİ ÖZELLİK

Edinilen bilgilere göre WhatsApp uygulamasına gelen yeni güncellemeyle çevrimiçi özelliği kapatıldı. Böylece kullanıcılar artık birinin çevrimiçi olup olmadığını göremeyecek.

WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ?

Facebook bünyesinde bulunan WhatsApp uygulamasında akşam saatlerinde sorunlar yaşandı. Kullanıcılar WhatsApp son görülmede sorun yaşadığını bildirdi. Özellikle Twitter üzerinden WhatsApp’ın son görülmesiyle ilgili olarak binlerce paylaşım yapıldı. Gizlilik ayarlarında yaşanan sorunla ilgili açıklama yapıldığında sayfamızda paylaşacağız.

Etiketler :