WeGO üyeleri Sosyal Market'i gezdi

WeGO üyeleri Sosyal Market'i gezdi

İSTANBUL (AA) - Dünya Yerel Yönetimler ve Şehirler E-Devlet Organizasyonu (WeGO) üyeleri, Beyoğlu Belediyesinin ihtiyaç sahiplerine yardım için kurduğu...

İSTANBUL (AA) - Dünya Yerel Yönetimler ve Şehirler E-Devlet Organizasyonu (WeGO) üyeleri, Beyoğlu Belediyesinin ihtiyaç sahiplerine yardım için kurduğu Sosyal Market'i ziyaret etti.

WeGO üyeleri, Beyoğlu Belediyesinin yardım amacıyla kurduğu Sosyal Marketi gezerek, Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan tarafından bilgilendirdi.

Demircan, WeGO üyelerini sosyal markette ağırlıyor olmaktan son derece memnun olduğunu belirterek, şöyle dedi:

"Aslında Dünya Yerel Yönetimler ve Şehirler E-devlet Organizasyonu, bize 1 yıl önce burası ile ilgili bir ödül verdi. Daha sonra ödülün arkasında durup buraya kadar geldiler. Merak edip ziyarette bulundular. Dünyanın 17 ülkesinden 40’tan fazla ziyaretçi burada. Brezilya’dan Kore’ye Hindistan’dan Arap ülkelerine kadar birçok ziyaretçimiz burada. Herkes iyilik ve güzellik istiyor. Bu iyi düşüncenin sahibini de herkes arıyor. Ben de onların gelişinden çok mutlu oldum.''

WeGo Genel Sekreteri Young-Soon Nam da Sosyal Market'in ilginç bir örnek olduğunu vurgulayarak, ''WeGO üyeleri olarak buradan öğrenecek şeylerimiz var. Yoksul yahut ihtiyacı olan ailelere yardım ederken özellikle bugünkü konumuz olan akıllı sistemlerin çok verimli kullanıldığı bir örnek olduğunu düşünüyorum. Zaten bu doğrultuda WeGO ödüllerini de almış bir projeden bahsediyoruz. Eminim ki birçok şey öğreneceğiz bu projeden." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :