#WeAreErdogan dünyayı sallıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dev destek!

#WeAreErdogan dünyayı sallıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dev destek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, İsrail lideri Netanyahu'ın çirkin saldırılarına verdiği cevap sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Erdoğan'a dünyanın dört bir yanından destek geldi. #WeAreErdogan etiketi Twitter'da dünya genelinde 3. sıraya yükseldi!

İsrail'in zalim politikalarının mimarı Binyamin Netanyahu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir kez daha küstah sözlerle saldırdı. Twitter'dan açıklama yaparak Cumhurbaşkanı'na hakaret eden Netahyahu'ya Erdoğan'dan cevap geçikmedi.

Erdoğan, Netanyahu'ya çok sert bir yanıt vererek, "Ey Netanyahu sen kendine gel kendine. Sen zalimsin. Sen 7 yaşındaki o Filistinli yavruları katleden zalimsin. Sen kadınları hücrelere mahkum eden bir zalimsin. Kutsal mabedimizi, postallarıyla senin askerin, polisin buralara giriyor. Tahrik etme. Biz hiçbir Museviye zulmetmedik. Bunların hesabını uluslararası camiada soracağız. Kudüs davasını bizlere kimse unutturamaz. Dışişleri Bakanıma talimatı verdim uluslararası görüşmeleri sürdürüyor." ifadelerini kullandı.

Recep Tayyip Erdoğan'ın Netanyahu'nun küstah sözlerine tepkisi büyük yankı uyandırdı.

Türkiye ile sınırlı kalmayan bu destek, dünya listesini de salladı. Sosyal medyada Erdoğan'a çığ gibi destek yükselirken, Twitter'da #WeAreErdogan etiketi dünya listesine girdi.

#WeAreErdogan etiketi dünya listesinde 3. sıraya yükseldi.