Volkan Şen eski takımına karşı forma giyeecek

Volkan Şen eski takımına karşı forma giyeecek

Bu hafta; futbol hayatına başladığı, kariyerinin zirvesine ulaştığı ve şampiyonluk yaşadığı Bursaspor’a karşı mücadele edecek Volkan Şen, “Benim için asist yapmak, gol atmaktan daha önemli” dedi

 

Atiker Konyaspor’un Kasımpaşa’yı 2-0yendiği maçta Eto’o’nun attığı golün asistini yapan  Volkan Şen, kendisi için gol atmaktan çok asist yapmanın önemli odluğunu söyledi. Defansı tebrik eden Volkan, “Öncelikle defans bölgesini tebrik etmek gerekiyor. Gerçekten çok iyi mücadele ediyorlar, orta saha da öyle. Takım olarak hocamızın verdiği görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Kazanırken gol yememek gerçekten çok önemli çünkü bu özgüveni artırıyor. Serkan abiyi, Ali abiyi, Selim’i tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum gerçekten gönülden mücadele ediyorlar. Çok güzel bir galibiyet oldu, içerdeki maçları kazanmamız gerekiyor” dedi.

BURSASPOR İYİ TAKIM

Bu hafta uzun yılla formasını giydiği ve kariyerinin parladığı eski takımı Bursaspor ile oynanacak maçla ilgili olarak ise Volkan, “Maç maç bakıyoruz. Artık bu maçı geride bıraktık önümüzde Bursaspor maçı var, Bursa’da da galip gelmek istiyoruz. Tabi ki kazanamazsak da kaybetmemek çok önemli. Çünkü deplasmanda alınacak bir puan gerçekten çok önemli, Bursaspor iyi bir takım” diye konuştu.

BENİM İÇİN ASİST YAPMAK ÇOK DAHA ÖNEMLİ

Kendisi için gol atmaktan çok asist yapmanın önemli olduğunu söyleyen Volkan, “Sahada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Hafta içi de gerçekten çok iyi çalışıyorum, ekstra çalışmalar yapıyorum. Çünkü buna ihtiyacım var, takımın bana ihtiyacı var. En büyük özelliğim topu alıp kaleye götürmek, taşımak. Bunu da başarabiliyorsam ne mutlu bana çünkü gerçekten skor anlamında takıma katkı sağlamak istiyorum. c. Kasımpaşa maçında da şükür Eto’o’ya asistimi de yaptım. Bunun için mutluyum tabi ki” ifadelerini kullandı.

ONLARA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR 

Taraftarlara teşekkür eden Volkan Şen, “Taraftarlarımız her maç gerçekten çok iyi destek veriyorlar, doldurmaya çalışıyorlar stadı. Gelen bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Böyle devam edelim. Gerçekten onlara çok ihtiyacımız var, onlar bize dışardan itici güç, çok iyi bir şekilde motive ediyorlar. İnşallah böyle devam ederiz” şeklinde konuştu.

YILDIZI BURSASPOR’DA PARLADI

7 Temmuz 1987 yılında Bursa’da doğan Volkan Şen, 13 yalında Bursa Merinosspor’da attığı futbol yaşamında 18 yaşında Bursaspor’a transfer oldu. Bursaspor’da hızla parlayan Volkan Şen, 2010 yılında yeşil-beyazlı formayla şampiyonluk sevinci yaşadı. Volkan, buradaki başarısı sonrası Trabzonspor’a transfer oldu. Bordo-mavili formayla geçirdiği 4 sezonda beklenen başarıyı çok da fazla gösteremeyen Volkan, Bursaspor’a tekrar geri döndü. Daha sonra Fenerbahçe’ye transfer olan Volkan Şen, 2 sezon sarı-lacivertli formayı giydikten sonra bu kez de Trabzonspor’a tekrar transfer oldu. 2. Trabzonspor döneminde de fazla forma şansı bulmayan Volkan, bu sezon devre arasında sözleşmesini feshederek Konyaspor’a transfer oldu.

BURSA’DA NASIL KARŞILANACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında 30 Nisan Pazartesi günü; futbol hayatına başladığı, şampiyonluk yaşadığı, doğup büyüdüğü memleketinin takımı Bursaspor’a karşı Atiker Konyaspor formasıyla mücadele edecek Volkan Şen’i, Bursasporlu taraftarların nasıl karşılayacağı merak ediliyor.

yildizi.jpg

Etiketler :