Volkan Fındıklı’dan 3 yıl sonra gelen gol

Volkan Fındıklı’dan 3 yıl sonra gelen gol

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısının ilk haftasında Atiker Konyaspor’un deplasmanda Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'u 2-1 mağlup ettiği maçta Konyaspor’un ikinci golüne imza Volkan Fındıklı, yeşil-beyazlı formayla 3 yıl sonra gol sevinci yaşadı.

 

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısının ilk haftasında Atiker Konyaspor’un deplasmanda Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'u 2-1 mağlup ettiği maçta Konyaspor’un ikinci golüne imza Volkan Fındıklı, yeşil-beyazlı formayla 3 yıl sonra gol sevinci yaşadı. Volkan yeşil-beyazlı formayla en son golünü 16 Mart 2016 tarihinde Eskişehirspor ağlarına atmıştı. Volkan Fındıklı Konyaspor formasıyla bugüne kadar 1’i kupada olmak üzere 4 gol kaydetti.

OFANSİF ANLAMDA DAHA FAZLA ŞEYLER YAPMAK İSTERDİM

Volkan Fındıklı, maç değerlendirmesinde, “Bakıldığında maçın önüne geçen saha ve hava koşulları vardı. Hazırlık döneminden sonra oyunsal anlamda kendimizi geliştirdiğimizi düşünüyorum. Bunları sahaya yansıtmak istiyorduk. Fakat bunun öncesinde şartlara uygun bir mücadele sergilemek zorunda kaldık. Takım halinde birlikte hareket ederek, iyi mücadele ederek sağlam durduğumuzu ve bulduğumuz pozisyonları da gole çevirerek galip geldiğimizi düşünüyorum. Bu maçta daha çok rakibin pozisyonlarını kesme, daha çok topla buluşma ve pas yaptırma adına sahada yer aldım. Ofansif anlamda daha fazla şeyler yapmak isterdim. Ama saha ve hava koşulları buna elverişli değildi. Buna göre oynadık ve sonucu aldık” diye konuştu.

Etiketler :