Volkan Bayar'ın 15 Temmuz'da ne yaptığı ortaya çıktı!

Volkan Bayar'ın 15 Temmuz'da ne yaptığı ortaya çıktı!

Dört akademisyeni öldüren öğretim görevlisi Volkan Bayar'ın FETÖ bağlantısı araştırılıyor. Bayar'ın 15 Temmuz 2016 gecesi üniversitenin bilgisayarlarına format attığı ortaya çıktı.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde (ESOGÜ) 4 akademisyeni katleden araştırma görevlisi Volkan Bayar'ın 15 Temmuz darbe girişimi gecesi üniversitedeki bilgisayarlarına format attığı ve fakülteye teslim ettiği ortaya çıktı.

FETÖ BAĞLANTISI ORTAYA ÇIKABİLİR

Sabah'ın haberine göre incelemeye alınacak bilgisayardan saldırgan ve eşinin FETÖ bağlantısı araştırılacak. Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın saldırgan Volkan Bayar'ın format attığı ifade edilen bilgisayarı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nden isteyeceği öğrenildi. Uzmanların, bilgisayardaki bilgi ve verilerin geri getirilmesinin ardından Volkan Bayar ve boşandığı eşi Saadet Aylin Bayar'ın, FETÖ ile bağlantısının ortaya çıkabileceği ifade ediliyor.

BİLGİSAYARLARA FORMAT ATMIŞ

Volkan Bayar'ın iftirası nedeniyle görevden uzaklıştırılan Prof. Dr. Ahmet Aypay, "15 Temmuz gecesi fakültedeki bilgisayarlarına format atıyor ve fakülteye iade ediyor. Odasını boşaltıyor. Hiçbir öğretim üyesi, elemanı ve görevlisinin üniversitede yapmadığı bir şey bu. Ve hemen isimsiz şikayetlerde bulunuyor. Tabii biz bunları sonradan öğreniyoruz" diye konuştu.