Voleybol:Palandöken Belediyespor, Arkas Spor hazırlıklarını sürdürüyor

Voleybol:
Palandöken Belediyespor, Arkas Spor hazırlıklarını sürdürüyor

Recep Tayyip Erdoğan Spor Salonu'nda hazırlıklarını sürdüren Palandöken Belediyespor'da hedef, kendi evindeki ilk maçı kazanmak

ERZURUM (AA) - Erkekler Voleybol 1. Lig'de 2014-2015 sezonunun ikinci haftasında Palandöken Belediyespor, Arkas Spor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Arkas Spor hazırlıklarına Recep Tayyip Erdoğan Spor Salonu'nda devam eden Palandöken Belediyespor'da hedef, kendi evinde ilk galibiyeti almak.

Ligin güçlü takımlarından Arkas Spor'a karşı seyirci ve saha avantajını kullanmak isteyen takımda sporcuların morali ise yüksek.

Takım antrenörü Ünsal İsmail Kırıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İnegöl Belediyespor maçının ilk dakikalarında yaşanan sakatlanmaların oyun düzenini değiştirdiğini söyledi.

 Arkas Spor ile yapacakları maç için daha sıkı hazırlandıklarını belirten Kırıcı, "İlk maçta aldığımız mağlubiyetin moralimizi bozmasına izin vermedik ve takım şu anda çok iyi bir şekilde antrenmanlarına devam ediyor. Kendi saha ve seyircimizin avantajını kullanarak Arkas'a karşı iyi bir mücadele ortaya koyacağız. Sporcularımın Arkas önünde iyi bir performans sergileyeceklerine inanıyorum. Tek isteğimiz taraftarlarımızın tribünleri doldurması" diye konuştu.

Takım kaptanı Süleyman Kolişler ise ligin ilk haftasında şansın kendilerinden yana olmadığını ve ikinci hafta daha derli toplu bir takımla sahaya çıkacaklarını ifade etti.

Pazar günü yapacakları Arkas Spor maçıyla yeni bir başlangıç yapmak istediklerini dile getiren Kolişler, "Lige iyi başlamadık. Şanssızlık nedeniyle iki oyuncumuz sakatlandı. Bu takımın düzenin bozdu fakat bu hafta seyircimizin desteğiyle ligin güçlü ekiplerinden olan Arkas'a karşı iyi bir oyun sergileyeceğimize inanıyorum. Takımımız ligde daha iyi bir konuma gelecek. Bunu zamanla göreceğiz. Takım arkadaşlarım gerçekten özveriyle çalışıyorlar ve hocamızın da bize olan inancı en büyük moral kaynağımız" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı