Voleybol: Vestel Venus Sultanlar Ligi

Voleybol: Vestel Venus Sultanlar Ligi

- Galatasaray: 3 - Çanakkale Belediyespor: 0


Salon: Burhan Felek

Hakemler: Metin Korkut, Aylin Turnaoğlu

Galatasaray: Gamze Alikaya, Rabadzhieva, Aslı Kalaç, Kosheleva, Cansu Çetin, Jack (Gizem Karadayı, İlkin Aydın, Nursevil Aydınlar, Bihter Dumanoğlu, Buse Kayacan, Seda Aslanyürek)

Çanakkale Belediyespor: İpek Soroğlu, Seda Arısoy, Alajbeg, Janset Cemre Erkul, Da Silva, Fromm (Ceren Önal, Elif Uzun, Şule Yetimoğlu, Ceren Çınar, Hande Taşçı, Gözde Dal)

Setler: 25-10, 25-13, 25-18

Süre: 64 dakika (19, 21, 24)


İSTANBUL (AA) - Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 22. hafta karşılaşmasında Galatasaray, sahasında Çanakkale Belediyespor'u 3-0 yendi.

Maça iyi başlayan Galatasaray, köşelerden geliştirdiği ataklarla sayı buldu ve teknik molayı 12-3 önde geçti. Kosheleva ve Aslı Kalaç'ın ürettiği sayılarla farkı açan sarı-kırmızılı ekip, seti 25-10 üstün tamamladı.

İkinci sete de etkili oynayan ev sahibi ekip, teknik molaya açık ara önde girdi: 12-1. Köşelerden atakları ile etkili olan Galatasaray, seti 25-13 alarak, 2-0 öne geçti.

Üçüncü sete Çanakkale Belediyespor, iyi başladı ve karşılıklı sayıların alındığı sette teknik molayı 12-11 önde geçti. Ancak skoru 14-14'te eşitleyen Galatasaray, Kosheleva'nın ataklarında sayı üretti ve seti 25-18, maçı da 3-0 kazandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :