Voleybol: Erkekler Kupa Voley

Voleybol: Erkekler Kupa Voley

- Maliye Piyango: 3 - Jeopark Kula Belediyespor: 0 - Başkent ekibi, final grubuna yükseldi


Salon: TVF Başkent

Hakemler: Çetin Ok, Koray Yılmazgil

Maliye Piyango: Venno, Siltala, Uğur Güneş, Gjorgiev, Halil İbrahim Yücel, Kemal Kayhan (Murat Tokgöz, Murat Karakaya, Stankovic, Sercan Yüksel Bıdak, Aslan Ekşi)

Jeopark Kula Belediyespor: Olveira, Fatih Eren Uğur, Weber, Ali Alp Çayır, Muhammet Ertuğrul, Radke (Mehmet Özbek, Burak Köse, Halil Kurt, Kemal Kıvanç Elgaz, Batı Kayhan)

Setler: 32-30, 25-20, 26-24

Süre: 88 dakika (36, 25, 27)


ANKARA (AA) - Voleybolda Erkekler Kupa Voley 1. etap rövanş maçında Maliye Piyango, sahasında Jeopark Kula Belediyespor'u 3-0 yendi.

İlk karşılaşmayı da 3-0 kazanan Maliye Piyango, final grubuna yükselen taraf oldu.

Karşılıklı sayılarla başlayan karşılaşmada Venno ile rakip savunmayı aşan Maliye Piyango, teknik molaya 12-11 önde girdi ve seti 32-30 kazanarak durumu 1-0'a getirdi.

İkinci sette manşet sorunu yaşayan konuk takım, hücumda etkili bir performans sergileyemezken, Maliye Piyango, teknik molayı 12-9 üstün geçti. Siltala ile üst üste sayılar bulan başkent temsilcisi, seti 25-20 kazandı ve skoru 2-0'a taşıdı.

İlk iki sette final grubuna yükselmeyi garantileyen Maliye Piyango, formalite halini alan son sette de üstünlüğünü sürdürerek teknik molaya 12-8 önde girdi ve seti de 26-24 kazanarak mücadeleden 3-0 galip ayrıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :