Voleybol: Efeler Ligi

Voleybol: Efeler Ligi

- İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 0 - Fenerbahçe: 3


Salon: Haldun Alagaş

Hakemler: Nurper Özbar, Yılmaz Duman

İstanbul Büyükşehir Belediyespor: İbrahim Emet, Murat Yenipazar, Burak Baturalp Güngör, Özkan Hayırlı, Serhat Coşkun, Tuia (Nuri Şahin, Caner Pekşen, Görkem Sertel, Kadir Cin, Berkan Eryüz)

Fenerbahçe: Gladyr, Selçuk Keskin, Sket, Resul Tekeli, Metin Toy, Quesque (Ahmet Karataş, Burak Hazırol, Oğulcan Yatgın, İzzet Ünver)

Setler: 17-25, 24-26, 20-25

Süre: 83 dakika (25, 31, 27)


İSTANBUL (AA) - Voleybolda Efeler Ligi'nin 14. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 3-0 yendi.

Bu sonuçla Fenerbahçe 9. galibiyetini alırken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise 5. kez mağlup oldu.

İlk sete rakip ataklarına etkili bloklar yaparak başlayan Fenerbahçe, başa baş geçen oyunda teknik molaya 12-10 önde girdi. Fenerbahçe, Gladyr ile etkili smaç ve servisler atarak rakibin oyun düzenini bozdu. Gladyr'ın kazandırdığı servis sayısıyla seti sarı-lacivertliler 25-17 önde bitirdi.

İkinci sette iki takım da karşılıklı sayılarla oyunda üstünlük sağlamaya çalıştı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Tuia ve Serhat Coşkun ile sayı üretirken, teknik molaya 12-11 önde girdi. Fenerbahçe, Sket'in atakları ile skoru 13-13'e getirse de oyunda karşılıklı servis hataları devam etti. Fenerbahçe seti 26-24 kazanarak skoru 2-0 yaptı.

Üçüncü sete Fenerbahçe etkili smaç ve servisler atarak başladı. Sarı-lacivertliler, Sket'in smacı ile teknik molayı 12-8 önde geçti. İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında file üstü bloklarında etkisini sürdüren Fenerbahçe, seti 25-20, maçı da 3-0 kazandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :