Vole Tenis ve Spor Kulübünde, Cengiz Yönet dönemi

Vole Tenis ve Spor Kulübünde, Cengiz Yönet dönemi

Vole Tenis ve Spor Kulübü, seçimli olağanüstü genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Başkanlığa Av. Cengiz Yönet ve ekibi getirildi.

Vole Tenis ve Spor Kulübü, seçimli olağanüstü genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Başkanlığa Av. Cengiz Yönet ve ekibi getirildi. Vole Tenis ve Spor Kulübünün seçimli olağanüstü kurul toplantısı yapıldı. Çok sayıda delegenin katılımıyla gerçekleştirilen seçim sonunda Av. Cengiz Yönet ve listesindeki yer alan isimler, katılımcı delegelerin oyunun tamamı alarak göreve getirildiler.  Vole Tenis ve Spor Kulübü Seçimli olağanüstü genel kurulu sonrası Av. Cengiz Yönet Başkanlığa seçilirken, yönetim kurulu şu isimlerden oluştu. Tülin Şimşek, Hatice Yeşilgül, Niyazi Ganioğlu, Nihat Çankırlı, Vehbi Ağırbaşlı, Mehmet Fatih Akseki, Mehmet Saraçoğlu ve Fedakâr Ulukan, Denetleme Kurulu üyeleri, Bünyamin Aksoy, Güner Ünsal ve Yasin Bütüner, Disiplin Kurulu üyeleri; Tevfik Buğdaycı, Ali Argana ve Burcu Akyol Karababa

YÖNET: DAHA İYİ NOKTALARA GELECEĞİZ

Seçim sonunda başkanlığa seçilen Av. Cengiz Başkan Yönet, yaptığı teşekkür konuşmasında şu sözlere yer verdi: Kulübümüzü daha iyi noktalara taşımak, daha iyi şartlarda tenis yaptırmak ve tenis sporunu Konya’da daha yaygın bir spor dalı haline getirmek hedefimiz olacaktır. Başta efsane başkanımız Hakan Sözen ve bugüne kadar kulübümüzde görev yapan yönetici ve üye arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bize verilen görevin bilinci içindeyiz. En iyisi yapmak adına gece-gündüz çalışacağız.”

 Vole Tenis ve Spor Kulübü seçimli olağanüstü genel kurulu çektirilen toplu fotoğraf  ile son buldu.

vole-tenis.jpg

 

tenis.jpg