Vodafone’lulara İstanbul Maratonunu 40’ıncı yılına özel kampanya

Vodafone’lulara İstanbul Maratonunu 40’ıncı yılına özel kampanya

Vodafone, bu yıl 40'ıncı yaşını kutlayan İstanbul Maratonu'na özel indirim ve fırsatlar sunacak.

Vodafone, bu yıl 40'ıncı yaşını kutlayan İstanbul Maratonu'na özel indirim ve fırsatlar sunacak.

Vodafone, bu yıl 7'nci kez ismini vereceği İstanbul Maratonu'nun 40'ıncı yılına özel marka indirim ve fırsatları sunaca. İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından Vodafone'un isim sponsorluğunda 11 Kasım Pazar günü "Sağlıklı Yarınlara Koş İstanbul" sloganıyla düzenlenecek Vodafone 40'ıncı İstanbul Maratonu kapsamında Vodafone'lular, Kasım ayı boyunca, farklı markalarda özel indirimler ve fırsatlardan yararlanabilecek.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi: "Vodafone olarak, maratonun 40 yıllık tarihinde rol oynamaktan ve markamızın maraton ile özdeşleşmiş olmasından gurur duyuyoruz. Ülkemizin bu en geniş katılımlı etkinliğini 7 yıldır büyük bir heyecanla destekliyoruz. Vodafone İstanbul Maratonu'nu aynı zamanda bir şehir festivali olarak da konumlandırıyoruz. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da maraton parkurunda özel aktivite alanları oluşturarak müşterilerimize yönelik etkinlikler düzenleyeceğiz ve marka indirimleri sunacağız. Vodafone İstanbul Maratonu'na tüm İstanbulluların katılımını ve desteğini bekliyoruz. Herkesi kendileri için küçük de olsa bir şey yapmaya, daha sağlıklı bir yaşam için koşmaya çağırıyoruz".

Vodafone'un marka indirim ve fırsatlarından yararlanmak için Avantaj Cepte ya da Vodafone Yanımda mobil uygulamaları kullanılabilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı