Vodafone'dan maraton öncesi "Fun Run" etkinliği

Vodafone'dan maraton öncesi "Fun Run" etkinliği

İSTANBUL (AA) - Vodafone, 13 Kasım'da düzenlenecek Vodafone 38. İstanbul Maratonu öncesi koşuseverleri "Fun Run" etkinliğinde ağırlamaya ve kendilerini...

İSTANBUL (AA) - Vodafone, 13 Kasım'da düzenlenecek Vodafone 38. İstanbul Maratonu öncesi koşuseverleri "Fun Run" etkinliğinde ağırlamaya ve kendilerini test etmeye davet ediyor.

Şirket açıklamasına göre, maraton öncesinde etkinlik kapsamında Maltepe Orhangazi Parkı'nda bir araya gelecek koşuseverler, 4 kilometrelik parkurda kendilerini test etme imkanı bulacak. 30 Ekim Pazar günü saat 9.00'da kayıtların başlayacağı etkinlikte önce antrenör eşliğinde ısınma hareketleri yapılacak. Her sporcuya göğüs numaraları verildikten sonra koşacakları parkur hakkında bir bilgilendirilme yapılacak.

Etkinlik kapsamındaki yarış saat 10.00'da başlayacak ve 10.45'te sona erecek. Yarış sırasında sporculara enerji depolamaları için elma ve içecek gibi ikramlar da sunulacak.

Yarış sonunda dereceye girerek birinci, ikinci ve üçüncü olan katılımcılara madalya ve sertifikaları takdim edilecek. Ayrıca, yarışmanın birincisine sürpriz bir hediye de sunulacak. Tüm katılımcılarla birlikte gerçekleştirilecek fotoğraf çekiminin ardından etkinlik saat 12.00'de sona erecek.


-Vodafone 38. İstanbul Maratonu için geç kayıt fırsatı


Ayrıca, Vodafone 38. İstanbul Maratonu'na 15 Ekim 2016 tarihine kadar online kayıt yaptıramamış olanlar, 10-12 Kasım tarihlerinde Sinan Erdem ve Aslı Çakır Alptekin Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenecek Maraton Fuarı kapsamında sunulacak geç kayıt imkanından yararlanabilecek.

Sporcular, sosyal sorumluluk ortaklarından olan sivil toplum kuruluşlarına en az 40 TL bağış yapmak ve 100 TL kayıt ücretini ödemek kaydıyla geç kayıt yaptırabilecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :