Vodafone'a Kristal Elma Festivali'nde 35 ödül

Vodafone'a Kristal Elma Festivali'nde 35 ödül

İSTANBUL (AA) - Vodafone, Kristal Elma Festivali'nde biri büyük olmak üzere toplam 35 ödül aldı. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Vodafone, 5-7 Ekim...

İSTANBUL (AA) - Vodafone, Kristal Elma Festivali'nde biri büyük olmak üzere toplam 35 ödül aldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Vodafone, 5-7 Ekim 2016'da düzenlenen ve 11 kategoride 150 ödülün verildiği Kristal Elma Reklam Ödülleri'nde "Çok bekledik be Abi!" reklam kampanyası ile büyük ödülün sahibi oldu. Vodafone, 7 Kristal Elma, 10 gümüş ve 17 bronz ödülü de kazanarak toplamda 35 ödülün sahibi oldu.

Şirket, "Açık Hava", "Basın", "Doğrudan Pazarlama", "Film", "Kampanya", "Medya", "Televizyon", "Dijital", "Teknoloji Hizmetleri" ve "Entegre Kampanyalar" gibi kategorilerde layık görüldüğü 35 ödülle en çok ödül alan kurumlar arasına girdi. “Cep Cüzdan” uygulamasının reklam kampanyası ile "Basın" kategorisinin "Bankacılık" alt kategorisinde de Kristal Elma kazanan Vodafone, "Otomotiv" alt kategorisinde "Vodafone Araç Takip Sistemi" için hazırlanan kampanyayla da bronz ödülün sahibi oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, en çok ödül kazanan reklam verenler arasında olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Markamızı tüketicinin kalbinde ve zihninde bir güven markası olarak inşa etmek en önemli hedefimiz. Bu doğrultuda yaptığımız reklam çalışmalarımızdan son derece başarılı sonuçlar alıyoruz. Kazandığımız ödüller motivasyonumuzu artırdığı kadar müşterilerin algısında da önemli değişimler yaratıyor. Reklam stratejimizin başarısını iş sonuçlarımızda, müşterilerimizin artan memnuniyetinde ve markamıza olan bağlılığında görüyoruz.

Sektördeki başarımızı reklam sektörüne de taşıyarak, kullanıcılarımız nezdinde bir güven markası olduğumuzu ve giderek büyüdüğümüzü aldığımız ödüllerle de teyit etmiş olduk. Bu anlayışla, reklam ajanslarımızla birlikte geliştirdiğimiz reklam kampanyalarımız 28. Kristal Elma Reklam Ödülleri’nde bir büyük ödül, 7 Kristal Elma, 10 gümüş ve 17 bronz ödüle layık görülerek 35 ödül kazandı. Türk reklam sektöründe kreatif endüstri temsilcilerinin buluşma noktası olan Kristal Elma Festivali'nde başarılarımızı sürdürerek en çok ödül alan reklam verenler arasında olmaya devam edeceğiz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :