Vodafone Türkiye Baykuş Ödülleri’nde 5 ödül birden aldı

Vodafone Türkiye Baykuş Ödülleri’nde 5 ödül birden aldı

Vodafone, Türkiye Araştırmacılar Derneği tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Baykuş Ödülleri’nde 5 ödül birden kazandı.

Vodafone, Türkiye Araştırmacılar Derneği tarafından sektörün en başarılı pazarlama ve sosyal araştırma projelerini ödüllendirmek amacıyla beşincisi düzenlenen Baykuş Ödülleri’nde toplam 5 ödül birden kazandı. Vodafone, sektörün nabzını tutan başarılı araştırma projeleriyle 3 Gümüş ve 2 Bronz Ödül’e layık görüldü.

4 kategoride 5 ödül

Vodafone Türkiye, mobil uygulama kullanıcı deneyiminden iletişim performansını artırmaya, marka algısını güçlendirme çalışmasından müşteri bakış açısı ile servis tasarımı geliştirmeye kadar farklı alanlarda araştırma projeleri yürüten araştırma ekibi, Baykuş Ödülleri 2017’de 'Usta Baykuş' kategorisinde 'Aklından Bir Uygulama Tut' projesiyle bronz, 'İçgörülü Baykuş' kategorisinde 'Aboneyi 'Cep'te Göremeyenlerde Bugün' projesiyle gümüş, 'İnatçı Baykuş' kategorisinde 'Israrlı Takip Başarıyı Yakalar' projesiyle gümüş ve 'İnovatif Baykuş' kategorisinde 'Çizgi Altı: Teknolojik Yaklaşımla Sıcak Takip' projesiyle Bronz, 'Nasa’da Başlayan Yolculuk' projesiyle ise gümüş ödül aldı.

 

 

Vodafone’un iletişim teknolojileriyle herkesin hayatını kolaylaştırmayı hedeflediğini belirten Vodafone Türkiye Marka ve Strateji Direktörü Ebru Özgüç, şunları söyledi: "Müşterisini dinleyen, müşterisinin istek ve ihtiyaçlarına göre hizmetlerine şekil veren bir markayız. Müşterilerimizin 'Vodafone' algısını kalite odaklı ürün ve servislerle sürekli yükseltmeyi hedefliyoruz. Bu doğrultuda, pazar ve tüketici araştırmalarına büyük önem veriyoruz. Bu araştırmalar sonucu elde ettiğimiz müşteri içgörüleri, pazarlama kararlarımıza yön verdiği gibi, her yeni ürün ve hizmetimizin de temelini oluşturuyor. İnovatif ve teknolojik araştırma yöntemlerini geleneksel araştırma çalışmaları ile birlikte kullanarak tüketicilerimizi iş yapış modelimizin kalbinde tutuyoruz. Bu kapsamda, pazar araştırmaları alanında Türkiye’nin tek ödül töreni olan Baykuş Ödülleri’nde farklı kategorilerde gerçekleştirdiğimiz araştırmalarla geçen yıllara kıyasla ödül sayımızı artırarak bu yıl 5 ödül birden almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Vodafone olarak, araştırmalarımızla Türkiye’nin dijital geleceğine ışık tutmaya devam edeceğiz".

9 kategoride 111 proje yarıştı

Türkiye Araştırmacılar Derneği tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Baykuş Ödülleri, bir kez daha araştırma, araştırmaveren, reklam, reklamveren ve medya, pazarlama, akademi ve iletişim camiasının seçkin isimlerini bir araya getirdi. Baykuş Ödülleri’nin ilk yılından bugüne toplam 147 proje ödüllendirildi. 'Meraklı', 'Usta', 'Vizyoner', 'İnovatif', 'İçgörülü', 'Sosyal”, 'İnatçı', 'Akademik' ve 'Genç Baykuş' kategorileri olmak üzere bu yıl toplam 9 kategoride 111 projenin yarıştığı Baykuş Ödülleri’nde 36 ödül verildi. 6 proje 'Altın Ödül’e, 15 proje 'Gümüş Ödül’e, 15 proje de 'Bronz Ödül’e layık görüldü.