Vodafone Park'ın terasında şampiyonluk kutlaması yapıldı

Vodafone Park'ın terasında şampiyonluk kutlaması yapıldı

İSTANBUL (AA) - Beşiktaş'ın, Spor Toto Süper Lig şampiyonluğu Vodafone Park'ın teras katında kutlandı. Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, 2016-2017...

İSTANBUL (AA) - Beşiktaş'ın, Spor Toto Süper Lig şampiyonluğu Vodafone Park'ın teras katında kutlandı.

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, 2016-2017 Spor Toto Süper Lig sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş, kutlamalara Vodafone Park'ın teras katından başladı.

Vodafone ve Beşiktaş'ın organizasyonuyla Beşiktaş-Osmanlıspor maçı öncesinde Beşiktaş Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy'un ev sahipliğinde bir ilk olarak gerçekleştirilen kutlamaya, binlerce taraftar katıldı.

Vodafone Park'ta üst üste iki sezon şampiyonluğu kucaklayan ve Süper Toto Süper Lig'de 15'inci şampiyonluğunu elde ederek üçüncü yıldızı göğsüne takan Beşiktaş'ın coşkusuna taraftarlar da ortak oldu.

Vodafone Park'ın terasına kurulan podyumda boy gösteren Beşiktaşlı futbolcular, marş ve tezahüratlarla şampiyonluğu kutlayan taraftarları selamladı.

Törende, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'e Vodafone tarafından özel tasarlanan bir kupa takdim etti.

Öte yandan, 2 Vodafone KaraKartal üyesi de teras kutlamalarında futbolcuların yanında şampiyonluk heyecanını yaşadı.

- "Artık şampiyonluğu doyasıya kutlama zamanı"

Beşiktaş Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman, bu sezon gerçekten çok yorulduklarını, çok çabaladıklarını ve bu şampiyonluğu hak ettiklerini söyledi.

Emeği geçenleri kutlayan Orman, "Artık Beşiktaş taraftarlarının mutlu olma ve şampiyonluğu doyasıya kutlama zamanı. Bugün havada, karada, denizde her yerde Beşiktaş var. Tüm camiamıza hayırlı uğurlu olsun." görüşlerini aktardı.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy ise şunları kaydetti:

"Vodafone Türkiye olarak, gönül birliğiyle bağlı olduğumuz Beşiktaş'ın üst üste iki kez şampiyon olmasından gurur ve mutluluk duyuyoruz. Beşiktaş JK ile Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza attık. Birlikte sponsorluğun kitabını yazdık. Türkiye'nin ve dünyanın en güzel stadyumlarından birini inşa ettik. Bugün mimarisiyle ve altyapısıyla dünyaya örnek olan Vodafone Park, aynı zamanda Beşiktaş'ın uğuru oldu ve bir yılda iki şampiyonluk gördü. Beşiktaş'ı kutluyor, yeni evinde nice şampiyonluklar diliyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :