"Vodafone olarak Türk ekonomisine katkıya devam edeceğiz"

"Vodafone olarak Türk ekonomisine katkıya devam edeceğiz"

Vodafone Grubu Afrika, Orta Doğu, Asya ve Pasifik Bölge Üst Yöneticisi Badrinath:- "Türkiye'nin potansiyeline olan inancımızla ülke ekonomisine katkıda bulunmaya devam edeceğiz"- "Yatırım kararlılığımızın somut bir göstergesi de Vodafone Arena ve Beşiktaş

İSTANBUL (AA) - Vodafone Grubu Afrika, Orta Doğu, Asya ve Pasifik Bölge Üst Yöneticisi (CEO) Vivek Badrinath, Vodafone olarak Türkiye'nin potansiyeline olan inançları ile ülke ekonomisine katkıda bulunmaya devam edeceklerini bildirdi.

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre Badrinath, Vodafone Arena'yı ziyaret etti.

İstanbul'un kalbinde böyle büyük bir yatırıma imza atmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını aktaran Badrinath, şirket olarak Türkiye'ye duydukları güvenin süreceğinin altını çizdi.

Badrinath, Vodafone olarak Türkiye'nin potansiyeline olan inançları ile ülke ekonomisine katkıda bulunmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Gelecek dönemde Vodafone Türkiye'nin başarılı performansını daha da artırmak için çalışacaklarını vurgulayan Badrinath, "Vodafone olarak Türkiye'deki ilk 10 yılımızda yaklaşık 20 milyar lira yatırım yaptık. Ülkenin en büyük uluslararası doğrudan yatırımcılarından biri olarak, Türkiye'deki operasyonumuzdan gurur duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

Badrinath, Türkiye'ye olan yatırım kararlılıklarının somut bir göstergesinin de Vodafone Arena ve Beşiktaş JK sponsorluğu olduğuna dikkati çekerek, sözlerine şöyle devam etti:

"Vodafone-BJK iş ortaklığı 150 milyon doları geçen toplam değeri ile Türkiye spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşması. Diğer yandan Vodafone Arena'yı Türk sporuna dijitalleşmenin kapılarını açan önemli bir atılım olarak görüyoruz."

Badrinath, Vodafone Arena'yı ziyaretinden sonra geçen günlerde stadın yanında meydana gelen saldırıların ardından Şehitler Tepesi adı verilen alana da çelenk bırakarak, saldırılarda yaşamını kaybeden vatandaşlar için Türk halkına başsağlığı diledi.

10 Aralık'ta Vodafone Arena Stadyumu ve Maçka Parkında düzenlenen iki eş zamanlı saldırıda 40'tan fazla kişi hayatını kaybederken, 150'den fazla kişi de yaralanmıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :