Vodafone KaraKartal, 5 taraftarı Avusturya'ya götürdü

Vodafone KaraKartal, 5 taraftarı Avusturya'ya götürdü

İSTANBUL (AA) - Vodafone KaraKartal üyesi Beşiktaşlılar arasında düzenlenen kampanya kapsamında 5 Vodafone KaraKartal üyesi, Beşiktaş'ın Avusturya...

İSTANBUL (AA) - Vodafone KaraKartal üyesi Beşiktaşlılar arasında düzenlenen kampanya kapsamında 5 Vodafone KaraKartal üyesi, Beşiktaş'ın Avusturya Kampı'nı ziyaret etme şansı yakaladı.

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, Beşiktaş ile sponsorluk anlaşması imzalayan Vodafone Türkiye, Vodafone KaraKartal programı ile Beşiktaşlı abonelerine yenilikler sunmaya devam ediyor.

Kampanya çerçevesince yeni sezonda Beşiktaş'a olan desteğini göstermek amacıyla en yaratıcı mesajı atan 5 Vodafone KaraKartal üyesi, 1-2 Ağustos tarihlerinde Beşiktaş'ın Avusturya'daki kampını ziyaret etti. Kampanyanın kazananları Enver Egemen Arslan, Melih Coşkun, Kazım Nejat Erer, Yalçun Karaca ve Uğur Karamustafaoğlu takımın akşam antrenmanını izleyip Teknik Direktör Şenol Güneş ve futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi, formalarını yıldız oyunculara imzalatma fırsatına sahip oldu.

 

-Vodafone KaraKartal

 

Vodafone KaraKartal, Beşiktaşlı abonelere, tarifeye ek aylık ücretle hem takımlarına destek olma hem de çeşitli ayrıcalıklardan yararlanma fırsatı sunuyor. Vodafone'un zengin tarife dünyasından kendilerine en uygun tarifeyi seçebilen Beşiktaşlı taraftarlar, Vodafone KaraKartal programı kapsamında aylık ek 1TL, 3TL ve 5TL'lik destek paketlerinden birini tercih ederek takımlarına destek oluyor.

Vodafone KaraKartal üyeleri, Beşiktaş ile ilgili ücretsiz maç bileti, imzalı forma ve top, takımla birlikte yurt dışına seyahat gibi özel deneyimler ve ayrıca ek iletişim faydaları kazanma şansı yakalıyor. Vodafone KaraKartal programı kapsamında bugüne kadar Beşiktaş'ın kendi sahasında oynadığı 18 maçta 5 bine yakın bilet dağıtıldı. 34 maçta 35 milyon dakikaya yakın konuşma, 16 milyonu aşkın SMS ve 16 milyon Megabaytı aşkın mobil internet hediye edildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı