"Vodafone Freezone 19. Liselerarası Müzik Yarışması"

"Vodafone Freezone 19. Liselerarası Müzik Yarışması"

İSTANBUL (AA) - Bu yıl 19.'su düzenlenen Vodafone Freezone Liselerarası Müzik Yarışmasının kazananlarına ödülleri takdim edildi. Volkswagen Arena’da...

İSTANBUL (AA) - Bu yıl 19.'su düzenlenen Vodafone Freezone Liselerarası Müzik Yarışmasının kazananlarına ödülleri takdim edildi.

Volkswagen Arena’da gerçekleşen ödül töreninde Vodafone Freezone'un sponsorluğunda ve End Productions tarafından düzenlenen 6'sıı yurtdışından 38 lisenin yarıştığı finalde, icra dalında birinciliği Özel Moda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi kazandı.

Finalde toplam 64.500 liralık ödül verilen yarışmada, Özel Moda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi, aynı zamanda tam donanımlı bir müzik stüdyosunun da sahibi oldu.

Yarışmanın eğitim sponsoru olan İstanbul Bilgi Üniversitesi ise üstün başarı gösteren iki öğrenciye karşılıksız eğitim bursu sağladı. Yarışma kapsamında ilk kez 2010 yılında verilen ve bu yıl 6.'sı sunulan "Yılın Müzisyen İş Adamı Ödülü"nü Yıldız Holding CMO'su Ahad Afridi kazandı. Afridi, ödülünü Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk’un elinden aldı.

Bu yıl 3. kez sunulan "Umut Vaat Eden Genç Yetenek" ödülünü ise şarkıcı Türkan Kürşad kazandı.

Aralarında Teoman, Özkan Uğur, Tarkan Gözübüyük ve Turhan Yükseler’in bulunduğu isimlerden oluşan jüriye ev sahipliği yapan yarışma, Moğollar, Yüksek Sadakat, Manga, Kargo, Mor ve Ötesi gibi rock müziğin önde gelen gruplarının üyeleri ile Koray Candemir, Soner Sarıkabadayı, Bedük, Pamela ve Edis gibi birçok ünlü müzisyeni de ağırladı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :